Kamp Selce pri Crikvenici ima nov bazen in mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Selce leži 3 km od Crikvenice, kjer so v terasah urejene kamping parcele s pogledom na otok Krk. Lani so pričeli s prenovo in sredi poletja odprli nov bazen, kamping parcele so opremili z vodo in odtokom ter postavili moderne mobilne hišice.

Lokacija kampa Selce je zelo primerna za slovenske kampiste, saj pot iz npr. Ljubljane ali Novega mesta vzame le dve uri in že lahko uživate na morju.

Nove kamping parcele

Kampistom je po delni prenovi v kampu Selce na voljo 230 urejenih parcel. V bližini morja je na voljo 42 parcel, preostale pa so v gornjem delu kampa.

Terasaste parcele so večinoma namenjene gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami, saj so opremljene z elektriko, vodo in odtokom. Ob strani kampa je urejen neparceliran del, kjer je na voljo okoli 50 kamping mest.

Žal je lani zmanjkalo časa za dokončno ureditev parcel v gornjem delu in upamo, da jim bo to uspelo letošnjo pomlad.

Kampistom je na voljo sedem sanitarnih objektov. Nekatere od njih so pred leti deloma prenovili, glede na želje gostov, pa bo počasi potrebna kakšna večja prenova oz. modernizacija sanitarij.

Mobilne hišice ob bazenih

Različne turistične agencije so že od sedaj v Selcah omogočale najem mobilnih hišic. Sedaj pa so se v kampu odločili, da postavijo 23 lastnih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria.

Gre za prostorne mobilne hiške s površino 30 m2 za 4 +1 osebo. Lokacija hišic je tik ob novem bazenu in 50 m od morja. Za veliko udobja poskrbi velika nadrita terasa, popolnoma opremljena kuhinja (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj) z dnevnim prostorom s sedežno garnituro in SAT TV. Ena spalnica ima zakonsko posteljo, druga pa dve ločeni postelji, dodatno ležišče pa se uredi v dnevnem prostoru. Vsaka hišica ima tudi svojo kopalnico s tušem in wc-jem.

Mobilne hišice Salumbra Premium navdušijo z dodatnim privatnim jacuzzijem na terasi, tako da lahko razvajate v masažni kadi z vročo vodo.

Vse mobilne hišice so klimatizirane, v nekaterih pa so dovoljeni tudi psi, za katere je urejen in označen tudi del plaže.

Nov bazenski kompleks za še več otroške zabave

Na kampiranje v Selce najraje prihajajo družine. Plaža pod kampom je javna, zato so se odločili, da gostom omogočijo kopanje v bazenih in uživanje na urejene prostoru za sončenje. V bližini bazena sta tudi lokal in pekarna.

Bazeni v Selcah so zgrajeni v dveh nivojih. Da je kopanje za otroke še bolj varno, so uredili položen vstop v vodo, kot da bi bili na peščeni plaži. Gornji neskončni bazen nudi prekrasen pogled na morje, voda pa se preliva po slapu, za katerim je v spodnjem nivoju narejena jama. Na delu gornjega bazena je tudi steklo, kjer lahko naredite fotografijo otroka pod vodo.

Ob večjih bazenih je še manjši otroški bazen z nizko vodo, tako da lahko tudi najmlajši kampisti brezskrbno uživajo.

Plaža takoj pod kampom je betonirana, približno 200m stran pa je lepo urejena peščeno / prodnata plaža, kjer lahko najamete tudi ležalnike in senčnike. Pri kampu je tudi nekaj privezov za čolne, deluje dober potapljaški center, omogočajo pa tudi najem SUP desk.

Cenejše kampiranje z Avtokampi kamping kartico

Naročite brezplačno kamping kartico, ki vam v kampu Selce omogoča 10% popust na ceno oseb - velja čez celo sezono v primeru minimalno 3 nočitev.