Kamp Polidor - Funtana vabi na odprtje lastne plaže

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Funtani že nekaj let deluje odličen majhen kamp Polidor, ki je sicer odprt čez celo leto, letos pa takoj po odprtju meje za slovenske goste. V soboto, 30. maja, ponovno odpirajo lastno plažo z lokalom.

Kamp Polidor je nekaj posebnega že zaradi svoje ponudbe, saj ob urejenih parcelah in vrhunsko urejenem sanitarnem objektu omogoča tudi bivanje v mobilnih hišicah, glamping šotorih in glamping lesenih hiškah. Prvi gostje so uživali že sredi maja…

V kampu je tudi urejen bazen z lokalom, tako da je možno kopanje nekje od junija do septembra, v poletnih mesecih pa v kampu deluje tudi restavracija. Ob sobotah v kampu pripravijo tržnico, kjer se predstavijo lokalni ponudniki, organizirajo pa tudi kolesarske izlete po okolici.

Kamp je prijazen do kužkov, saj so dovoljeni tudi v določenih mobilnih hišicah , na plaži pa imajo svoj kotiček.

Lokacija kampa Polidor je odlična za družinske kolesarske izlete ob morju saj vse do Poreča vodi urejena kolesarska pot, ki večinoma poteka ob morju, prav tako pa tudi do Funtane oz. še naprej do Vrsarja.

Plaža Polidor je sicer nekoliko oddaljena od kampa (800m), vendar pa je odlično poskrbljeno za prevoz z električnimi vozili oz. imajo v kampu kar lasten turističen vlakec, ki brezplačno odpelje goste na eno najlepše urejenih plaž med Porečem in Vrsarjem.

Gre za plažo, kjer se vedno nekaj dogaja. Dj-ji poskrbijo za glasbeno podlago, v lokalu pripravijo dobro pijačo, gostom so na voljo ležalniki in udobne postelje. Izberete lahko tudi plavajočo posteljo na morju, odigrate igro odbojke na mivki ali pa samo uživate na ležalniku v sproščenem vzdušju.

AKCIJA - kampiranje in najem hišic ter šotorov

Imetniki Avtokampi kamping kartice lahko izkoristite popuste na kampiranje in najem mobilnih hišic ter glamping namestitev, ki velja v primeru min. 2 nočitev:

> 10% popust na ceno parcele v terminu 1.1. - 30.6. in 1.9. - 31.12., 5% popust v terminu 1.7. - 31.8.

> 10% popust na najem mobilne hišice Comfort in Premium v terminu 1.1. - 30.6. & 1.9. - 31.12.

> 10% popust na najem glamping šotora in glamping hišice v terminu 1.1. - 30.6. & 1.9. - 31.12.

Akcija - 15% popust na najem vseh mobilnih hišic in glamping namestitev do 30.6. oz. mobilnih hišic Comfort ter Premium tudi v terminu 1.7. - 7.9.

Pridite letos v kamp Polidor in se prepustite prijaznim gostiteljem. Ne boste razočarani - www.campingpolidor.com