Kamp Planik Ražanc nudi ugodno ceno pavšala

Datum objave
Kategorija
Statistika

Številni lastniki počitniških prikolic in mobilnih hišic iščejo proste parcele za pavšal. Teh v kampih v Istri in Kvarnerju skorajda ni več oz. so cene večinoma že presegle 3.000 evrov na sezono.

Kamp Planik je manjši kamp na začetku vasice Ražanac v bližini Zadra in le nekaj kilometrov od dalmatinske avtoceste. Kamp je urejen v lepem borovem gozdičku, od morja pa je oddaljen 10 minut peš ali pa le minutko  z avtom.

Iz kampa je prekrasen pogled na Velebit, v bližini je tudi Nacionalni park Paklenica s številnimi pohodniškimi in plezalnimi potmi ter kanjon reke Zrmanje, kjer priporočamo rafting ali pa veslaški izlet na SUP deski. Kamp ima dobro lokacijo tudi za ogled otokov Pag, Vir in Kornati ter zgodovinsko zanimivih krajev Nin in Zadar.

Ugodna cena pavšala za prikolice in mobilne hišice


Kamp Planik gostom nudi urejene parcele za postavitev počitniških prikolic, omogočajo pa tudi postavitev privatnih mobilnih hišic. Na parcelah je omogočen priklop na elektriko in vodo, za hišice pa nudijo tudi priklop na kanalizacijo.

Eden od sanitarnih objektov je prenovljen, otrokom je na voljo manjše igrišče. V samem kraju je tudi trgovina, pošta, zdravstvena ambulanta, lekarna, možno je kupiti tudi sveže ribe.

Cena pavšala za prikolice je 1.900 € in vključuje 6 odraslih oseb, elektriko  (6A), vodo in zimovanje. V primeru potreb po močnejši elektriki, je možno tudi to, vendar se v tem primeru elektrika doplača po porabi.

Cena pavšala za privatno mobilno hišico je 2.400 € in prav tako vključuje 6 odraslih oseb, elektriko in vodo. Lahko se dogovorite tudi za komercialni pavšal, tako da lahko oddajate mobilno hišico, vendar je potem cena nekaj višja.

Več informacij o ponudbi kampa Planik dobite na spletni strani www.planik.hr