V kampu Park Umag odprli nove bazene, tobogane in moderne mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Obiskali smo kamp Park Umag, ki je z več kot 2.000 parcelami eden največjih kampov na Hrvaškem. Oglejte si fotogalerijo v začetku julija odprtega bazenskega kompleksa s tobogani, v ponudbo pa so dodali moderne mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria.

Park Umag vabi na družinsko kampiranje

Kamp Park Umag je že vrsto let znan kot odličen kamp za družine, saj otrokom nudi veliko dodatne ponudbe. Je tudi eden prvih kampov v Istri z nekoliko večjimi bazeni in raznoliko animacijo ter številnimi športnimi objekti.

Kamp je velik in tako tudi zelo raznolik, saj lahko izbirate med senčnimi parcelami ali bolj sončnimi, v prvih vrstah ob morju pa so parcele opremljene tudi z lastnim tušem, žarom in pergolo.

Imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo dodaten popust - 10% popust na ceno osebe v terminih 24.4. - 11.7. & 21.8 - 27.9.

Najem mobilnih hišic v kampu Park Umag – odločite se lahko za številne različne tipe hišic, saj imajo na voljo vse od klasičnih do takih, ki imajo manjše bazene. AKCIJA do 26.7. - 20% popust na najem mobilne hišice za min. 3 noči >>

Novost so Premium mobilne hišice za 4 – 6 oseb postavljene tik ob novih bazenih. Vse hišice so opremljene z dvema, nekatere pa imajo celo tri spalnice, tako da nudijo udobje za celotno družino. Vse hišice imajo dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in prostorno teraso, v naselju pa je postavljenih več otroških igral, tako da je resnično vse poskrbljeno za udobne družinske počitnice.

Že lani so v bližini morja uredili tudi naselje z glamping šotori, letos pa so dodali še nove šotore, ki omogočajo nekoliko drugačne počitnice pod platnom. Šotori so opremljeni z dvema ali tremi spalnicami, kopalnico, kuhinjo in dnevnim prostorom, ki se odpre na veliko teraso.

Eden največjih bazenskih kompleksov v Istri

Kampi na Hrvaškem zadnja leta kar tekmujejo, kateri bo odprl večji in modernejši bazenski kompleks. 

Otroci radi uživajo na bazenih in želijo še več dogajanja, zato so letos v Parku Umag zgradili nove bazene skupne površine kar 1700 m2. Lokacija je v osrednjem zalivu na desni strani kampa – v neposredni bližini najbolj senčnih parcel.

Na voljo je velik plavalni bazen z globoko vodo, bazen z vodnimi igrali in tobogani ter bazen za najmlajše kampiste, ki lahko varno čofotajo v nizki vodi, za dodatno senco pa so nad bazen namestili tendo. Ob bazenu so gostom brezplačno na voljo ležalniki in senčniki, okrepčajo pa se lahko v novi restavraciji.

Ob novih so še vedno v uporabi trije stari bazeni, tako da je gneče v vodi sedaj precej manj.

Pridite na družinsko kampiranje v Umag, kjer je poskrbljeno, da bodo otroci po celodnevni zabavi z veseljem šli spat, da dobijo novo moč za naslednji dan. Več informacij o kampiranju v kampu Park Umag >>