Kamp Bunja – akcija kampiranja in najema mobilne hišice na Braču

Datum objave
Kategorija
Statistika
2288 ogledov

Jesen je v Dalmaciji zelo lepa in goste razvaja s soncem ter prijetnimi temperaturami. Pridite na otok Brač, kjer so v odličnem kampu Bunja pripravili akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v septembru in oktobru, dodaten popust na kampiranje pa omogoča Avtokampi kartica.

Pridite na jesenske počitnice ob morju na otok Brač. V kampu Bunja so pripravili 10% popust na najem mobilnih hišic že za 58,50 €. Poskrbite za pravočasno rezervacijo do 10.9..

Za ljubitelje aktivnih počitnic bodo organizirali številne aktivnosti, priporočamo pa tudi kolesarske izlete po otoku, saj imajo lepo urejene kolesarske poti.

Kamp Bunja je od kraja Supetar, kjer pristaja trajekt iz Splita, oddaljen le 2 km. Gre za vrhunsko urejen manjši kamp, ki nudi predvsem mirne počitnice pod borovci, lokacija pa je izvrstna tudi za aktivnosti in oglede.

Aktivne počitnice na Braču - surfanje, pohodništov, kolesarjenje

Številni turisti Brač poznajo kot center surfanja in kajtanja, saj v okolici Bola pogosto piha ugoden veter. Tako boste največ surfarjev videli na znani peščeni plaži Zlatni rat in potem na plažah v smeri kraja Murvica.

Je pa na Braču tudi veliko pohodniški poti npr. najnovejša je urejena in označena krožna pohodniška pot Via Brattia, ki v dolžini 140 km povezuje otok Brač in 12 kulturno – zgodovinskih naselij npr. Supetar, Sutivan, Milna, Murvica, Bol, Sumartin, Pučišća, Postira …

Velik del poti poteka v bližini morja, tako da lahko uživate tudi na najlepših plažah otoka Brač – Zlatni rat, Farska, Murvica, Lovrečina in Smrke. Seveda se lahko odločite in prehodite samo del poti in uživate v lepotah Brača.

Za kolesarje ima otok Brač kar 25 označenih kolesarskih poti, ki so si različne po dolžini in tudi težavnosti. Ena najlepših in primernih tudi za družinsko kolesarjenje je pot svetega Roka, ki vas iz kraja Supetar pripelje do 15 km oddaljenega Sutivana. Več o kolesarskih poteh na Braču >>

Z avtom ali pa peš (2 uri in pol iz Bola) se lahko odpravite na Vidovo goro, ki je z 780 metri nad morjem najvišji hrib na Braču in tudi najvišji vrh hrvaških otokov in od koder boste imeli prekrasen pogled na sosednje otoke.

Izlet lahko podaljšate do kraja Murvica, kjer si boste pogledali Zmajevo jamo (Zmajeva špilja), kjer so v skalo vklesane podobe iz 15. stoletja. Pot nadaljujete proti kraju Nerežišća, kjer je opuščen samostan Blaca.

Kamp Bunja - najbolje opremljen kamp na Braču

Kamp Bunja je najnovejši kamp na Braču, ki je bil odprt v letu 2020. Gre za moderno urejen manjši kamp s prostornimi kamping parcelami in delno senco borovcev. Parcele za avtodome in prikolice so poleg elektrike opremljene tudi z vodo in odtokom, kar nudi še več udobja, gostom pa je na voljo lep sanitarni objekt.

Lahko se odločite tudi za najem moderne mobilne hišice Adria, ki so opremljene z velikimi terasami. Vse hišice so za 4 + 2 osebi in imajo dve spalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in dvema kopalnicama.

Ob kampu Bunja je lepa prodnata plaža, kjer so gostom kampa na voljo ležalniki in sečniki, v kampu je na voljo manjši bazen z deloma ogrevano vodo, otroška igrala in lokal. ​

V kampu so dobrodošli tudi kužki, saj imajo tuš za pse, dovoljeni so na plaži in tudi v mobilnih hišicah.

Akcijska ponudba kampiranja in najema hišic

V kampu Bunja imetnikom Avtokampi kartice nudijo 5% popust na ceno kampiranja.

Najem mobilnih hišic z 10% popustom pa velja v terminu od 10 septembra do 30. oktobra, je pa potrebno rezervacijo opraviti vsaj do 10. septembra. Popust velja na mobilne hišice tipa Standard. Akcijska cena najema mobilne hišice je 108 € (za termine do 23.9.), v kasnejših terminih pa je cena 58,50 €.

Več informacij in rezervacije parcel ter mobilnih hišic na Braču >> www.campingbunja.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
2288 ogledov