Nakup kamp opreme in baldahinov v Camping Orehek

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prodajalno kamping opreme in baldahinov Orehek iz Domžal številni ljubitelji kampiranja že dobro poznate, saj delujejo že več kot 30 let.

Camping Orehek na ene mestu nudi nakup kompletne kamping opreme od klinov do kamping pohištva, šotorov in predprostorov. Najbolj so znani po lastnih baldahini, ki jih stalno videvamo v kampih, kjer so prisotni pavšalisti.

Akcija

Paviljon Brunner Medusa 3x3m - 30% popust - cena 135 €

Paviljon Brunner Medusa 4x4m - 30% popust - cena 174 €

Kvalitetna kamping oprema

Pri Orehku lahko dobite celotno ponudbo kamping opreme Brunner, ki vključuje kamping stole, ležalnike, mize, posodo in dodatne omarice za kuhanje ter oblačila. Tisti, ki kampirajo dlje časa na enem mestu, imajo radi tudi ločeno prostostoječo kuhinjo, zato lahko preverite različne tipe kamping kuhinj.

Za dodatno senco so vse bolj priljubljeni različni paviljoni oz. meduse, ki se hitro postavijo in omogočajo kampiranje tudi na bolj sončnih parcelah. V ponudbi je tudi vsa dodatna oprema od klinov do dodatnih palic za ojačitev predprostorov, električnih kamping adapterjev, luči...

Na voljo so tudi zaščitne ponjave za počitniške prikolice, ki pridejo v poštev, če prikolice na zimovanju nimate parkirane pod trdno streho. Ponjava, ki je narejena iz zračnega materiala, bo poskrbela, da bo prikolica do pomladi ostala čista, saj material odbija vodo in umazanijo, še vedno pa je zračen, tako da preprečuje nastanek plesni v sami prikolici.

Cenovno ugodni predprostori - že od 575 €

Novost v ponudbi trgovine Camping Orehek so cenovno ugodnejši predprostori Ljubljana, ki so na voljo v kar 15 različnih dimenzijah, kar ustreza večini počitniških prikolic.

Cene teh baldahinov se v času akcije z 20% popustom pričenjajo okoli 575 €. Narejeni so iz obojestransko plastificirane tkanine, ki nudi odlično zaščito pred vremenskimi vplivi, ob tem pa jo je enostavno čistiti. Snemljivi ima obe stranici ter sprednjo steno, ki se lahko uporabi tudi kot veranda.

Seveda poskrbijo tudi za popravila baldahinov, kjer so najpogostejše zamenjave zadrg in oken, pogosto pa je treba pošiti tudi kakšno luknjo, ki je nastala ob nevihti ali pa popraviti rob za vpenjanje na prikolico. priporočajo smao, da za vsa popravila izkoristite zimske mesece, ko je več časa kot pa potem pred samim začetkom kamping sezone.

Več informacij o kamping opremi in predprostorih odbite na www.camp-ing.hr