Rabac z ugodnostmi na Avtokampi kartico vabi na kampiranje v kamp Oliva

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rabac, ki leži na vzhodni obali Istre, v neposredni bližini Labina. Številni ga poznajo po lepih prodnatih plažah ter modernih hotelih. Manj pa jih ve, da je v nasadu oljk v bližini prodnate plaže urejen tudi kamp Oliva, ki je vsako leto odprt od začetka aprila do konca oktobra. Letos prvič omogočamo cenejše kampiranje v Rabcu za vse imetnike Avtokampi kartice.

Rabac je z Labinom povezana destinacija, ki se vse bolj usmerja v aktivne počitnice. Na prvo mesto sodi gorsko kolesarjenje, saj imajo v okolic veliko število lepo urejenih in označenih kolesarskih poti. Na voljo so tudi številne poti za pohodništvo in sprehode ob morju.

V sklopu kampa Oliva imajo lepo urejena igrišča za tenis, nogomet, košarko, odbojko, mini golf in trampoline, ob morju deluje potapljaški center, v hotelih pa ob doplačilu omogočajo tudi kopanje v bazenih in uporabo wellnessa (notranji bazen, savne, masaže).

V samem Rabcu pogosto pripravijo prireditve npr. za velikonočne praznike, od junija do konca avgusta pa poteka poletni festival s številnimi koncerti. Spisek dogodkov v Rabcu >

Kampiranje v Rabcu

Na samem začetku Rabca leži kamp Oliva, ki ima kamping parcele urejene med oljkami. Parcele so glede na oddaljenost od morja razdeljene v tri območja.

Skupno je skorajda 400 parcel, ki so deloma senčne, ob robu kampa pa so na voljo tudi mobilne hišice. Gostom so na voljo štirje sanitarni objekti, prostor skupnimi žari, trgovina, lokal na plaži in restavracija.

Ob samem kampu so trije hoteli, kjer so tudi urejeni zunanji bazeni, če pa goste doplačajo, se lahko kopajo tudi v notranjih bazenih z ogrevano vodo ali pa uživajo v wellnessu.

V Rabcu omogočajo tudi najem raznolikih mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, ki so opremljene z dvema spalnicama, privatno kopalnico, opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in tudi teraso.

Modernejše Premium Villa hišice so prostornejše in so postavljene v bližini morja ter bazenov. Odločite se lahko tudi za najem hiške s polpenzionom v hotelu. Vse hišice imajo klimo, ob doplačilu pa so dovoljeni tudi psi.

Akcijske ponudbe kampa Oliva – Rabac

Kamp Oliva je letos prvič pripravil posebne cene in popuste za imetnike Avtokampi kartice. Glede na termine so pripravili različne ponudbe, ki veljajo v primeru min. bivanja 2 noči na parceli v 2 ali 3 coni:

> v termini 20.8. do 1.9. - 15% popust na ceno osebe in parcele v 2 ali 3 coni z elektriko + otroci do 12 let kampirajo gratis

> v terminu 1.9. - 18.10. - 22 € za paket 2 osebi + otroci do 12 let + pes na parceli v 2 ali 3 coni z elektriko

V določenih terminih omogočajo tudi cenejši najem mobilnih hišic ob spletni rezervaciji, zato preverite ponudbe na spletni strani kampa > www.maslinica-rabac.com