Kamp Njivice bo dobil 160 novih kamping parcel in novo recepcijo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Njivice bo pred kamping sezono 2017 doživel novo prenovo. Kamp se po fazah prenavlja že vse od leta 2011, ko so najprej uredili parcele ob morju in postavili prve mobilne hišice. Sledila je ureditev kamping parcel v osrednjem delu, prenova plaže, izgradnja dveh sanitarnih objektov, lokala in otroškega igrišča.

Do pričetka prve prenove je bilo v kampu Njivice več kot 80% vseh parcel namenjenih pavšalistom. S tokratno prenovo, ko bodo v gornjem delu kampa uredili nove kamping parcele, pa pavšalni najem verjetno ne bo več možen.

Popust na avtokampi.si kamping kartico

Cenik kampiranja in najema mobilnih hišic za sezono 2017 je že znan in lahko si ga ogledate pri opisu kampa Njivice. Smo se pa s kampom dogovorili za dodatne popuste na Avtokampi.si kamping kartico. Tako bodo gostje z našo kartico imeli v terminih 7.4. - 24.6. & 2.9. - 30.10. akcijsko ceno kampiranja - 17 eur na noč za 2 osebi, ki velja na parcelah Gold in Standard. Za parcele ob morju bo potrebno doplačilo od 4 do 14 eur, odvisno od termina in lokacije parcele. V terminu 24.6. - 2.9. pa bodo imetniki naše kamping kartice imeli 5% popust na ceno osebe.

Akcijska ponudba najema mobilnih hišic
Kamp Njivice v terminih 7.4. - 29.4. & 6.5. - 3.6. in 30.9. - 30.10 omogoča 20% popust na redne cena najema mobilnih hišic tipa Premium in Gold. Mobilne hišice Premium so postavljene v prvi vrsti ob morju, hišice Gold pa so od morja oddaljene od 100 do 150 metrov. Akcijska ponudba velja do 31.1. Več...

Prenova kampa, hotela in apartmajev vredna 13 milijonov evrov
Njivice resort poleg samega kampa Njivice vključuje tudi hotel Beli kamik in stare bungalove, ki pa že več let niso v funkciji.

Kamp Njivice bo v letu 2017 dobil povsem novo recepcijo, ki bo locirana na območju stare trgovine. Trgovski del bo začasno urejen v več kioskih znotraj samega kampa. V gornjem delu kampa (stari pavšalni del) bodo uredili 160 kamping parcel, ki bodo opremljene z elektriko in vodo, v tem delu pa bodo zgradili centralni park z otroškimi bazeni in igrali.

Kamp bo razširil ponudbo najema mobilnih hišic Prestige, ki so opremljene s privatnim bazenom. Mobilne hišice so postavljene v prvi vrsti ob morju in s površino 36 m2 ter odlično opremljenostjo nudijo veliko udobja.

Velika novost bo tudi ureditev dostopne ceste do kampa. Gre za skupen projekt občine Njivice resorta, ki vključuje širitev ceste in ureditev dvosmernega prometa do glavne otoške ceste. Tako gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami ne bo potrebno zapuščati kampa z vožnjo skozi celotne Njivice.

V naslednjih letih je v kampu Njivice predvidena tudi prenova objekta Stari ribar, kjer naj bi uredili lounge bara in wellness center, v sklopu celotnega resorta pa je predvidena tudi izgradnja trgovine in bazenskega dela.

V sklopu hotela Beli kamik bodo prenovili hotelsko teraso in lobby bar, kjer bodo uredili tudi otroški kotiček. Tik ob hotelu so do sedaj propadali stari bungalovi, ki jih bodo v naslednjih letih prenovili v moderne vile Flora. V dveh letih bodo postavili 80 apartmajskih vil.

Legendarna restavracija Plava terasa, ki je urejena na sami plaži, bo dobila nov zagon, saj so se v Njivice resortu povezali z restavracijo Rivica, ki slovi kot ena najboljših restavracij na otoku Krku oz. na Hrvaškem.

Vse dodatne informacije o ponudbi kampa Njivice dobite na spletni strani kampa www.kampnjivice.com