Mobilne hišice Adria dopolnjujejo ponudbo Term Olimia

Datum objave
Kategorija
Statistika

V sklopu Term Olimia v Podčetrtku deluje tudi kamp Natura, kjer so ponudbo kampiranja skupaj z avstrijsko agencijo Gebetsroither dopolnili z možnostjo najema luksuznih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom. V sklopu glamping resorta Olimia Adria Village pa lahko prespite tudi v glamping šotorih.

Kamp Natura je odprt čez celo leto (žal je zaradi ukrepov trenutno zaprt), ker pa je lokacija kampa tik ob bazenskem kompleksu Aqualuna, je najbolj priljubljen v času, ko je omogočeno kopanje. Gostom so sicer na voljo tudi drugi termalni bazeni v sklopu Term Olimia, ki pa so od kampa oddaljeni 1 km.

V sezoni 2021 lahko kampiranje in tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov plačate s turističnimi boni.

Družinske počitnice v mobilni hišici

Terme Olimia so znane po odlični ponudbi wellnessa in bazenov. V letu 2019 so popolnoma prenovili notranje bazene Termalija, lansko jesen pa so v kampu postavili moderne hišice za 4 osebe. Prve goste bodo sprejeli ob ponovnem odprtju kampa.

Celoten projekt postavitve mobilnih hišic je nastal v sodelovanju z znano avstrijsko agencijo Gebetsroither, ki omogoča najem mobilnih hišic in počitniških prikolic v številnih kampih po Evropi. Gre za prostorne in luksuzno opremljene hišice, ki ob dnevnem prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo vključujejo tudi dve spalnici in lastno kopalnico s tušem in wc-jem. Posebnost hišic so velika steklena panoramska vrata, ki povezujejo dnevni prostor in nadkrito leseno teraso.

Mobilne hišice so idealne za družinske počitnice, kuhinja omogoča, da si gostje sami pripravijo obroke, v ceni najema pa je že vključen zajtrk, ki vam ga prinesejo na teraso hišice. Vse hišice so klimatizirane, omogočeno je tudi dodatno ogrevanje, tako da je uporaba hišic mogoča čez celo sezono.

Akcija na zgodnje rezervacije do 28.2. - 20% popust za najem mobilnih hišic.

Kampiranje na urejenih parcelah

V kampu Natura – Terme Olimia so v zadnjih letih uredili nove kamping parcele. Del od skupno 50 parcel ima dobro senco, na parcelah pa so urejeni priključki za elektriko in vodo.

Ob parcelah je prenovljen sanitarni objekt, prostor za oskrbo avtodoma, uredili pa so tudi žar s klopmi in mizami. Gostom je na voljo brezplačen internet.

Imetnikom Avtokampi kartice omogočajo 10% popust v terminih izven glavne sezone.

Romantične počitnice pod šotorskim platnom

Glamping resort Olimia Adria Village je urejen na koncu kampa, kjer so na voljo glamping šotori. Odločite se lahko za manjše šotore za dve osebi ali pa naselje večjih šotorov za do 4 osebe, skozi katerega teče termalni potoček, ki vključuje tudi dele z jacuzziji, ki so urejeni pred šotori.

Večji šotori imajo ob dveh spalnicah in kopalnici tudi kuhinjo, manjši pa so brez nje. Vsi šotori so klimatizirani, opremljeni so s televizijo in wifi. V središču glamping naselja je urejen skupen prostor, kjer ob večerih zakurijo ogenj.

Akcijska ponudba na rezervacije do 28.2. - 30% popust za manjše glamping šotore in 10% za večje.

Uživanje v termalnih bazenih, toboganih in wellnessu

Gostom kampa in glamping resorta je omogočeno tudi kopanje v bazenih. Termalni park Aqualuna z velikimi bazeni, tobogani in vodnimi igrali je glede na vreme odprt od meseca maja do septembra. Kopane karte so že vključene v ceno nočitve oz. najema mobilne hišice ali glamping šotora.

Omogočeno je tudi kopanje v prenovljenih bazenih Termalija Relax ali v bazenu hotela Breza. Če pa bi želeli uživati v enem najboljših wellnessov pri nas, potem priporočamo obisk wellness centra Orhidelija (potrebno doplačilo).

Preverite celotno ponudbo term Olimia > www.terme-olimia.com