Kamp Mon Perin iz Bal ima za 2 milijona evrov novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Mon Perin je urejen 6 km od kraja Bale v osrednji Istri in se lahko pohvali z lepo plažo s prodnatimi zalivi, veliko sence na parcelah in možnostjo najema mobilnih hišic. Kamp Mon Perin sestavljata dva kampa - San Polo in Colone. Kamp je urejen na 30 hektarih in lahko sprejme do 2.500 gostov.

Nam je kamp Mon Perin všeč zaradi več kilometrov dolge plaže, kjer si lahko vsakdo najde svoj prostor v senci ali na soncu, določeni deli plaž pa so namenjeni tudi nudistom in lastnikom psov. Kamp smo si ogledali sredi marca, ko smo preverili potek gradbenih del. Fotogalerijo novosti si lahko ogledate pod novico.

Kamp Mon Perin omogoča tudi popust na našo  Avtokampi.si kamping kartica in sicer 10% popust v primeru min. 7 kamping nočitev.

Novo v kampu Mon Perin za sezono 2017


Lansko letos so v kampu Mon Perin prenovili vse sanitarne objekte, uredili parcele in postavili velike mobilne hišice s površino od 40 do 50 m2, ki so namenjene družinam. Vse novosti, ki so kamp stale 5 milijonov evrov, so kampu prinesle 4 zvezdico. Tako so lani ustvarili 216.000 nočitev, kar je 11% več kot v letu 2015. Letos računajo na novo rekordno sezono, zato so čez celo zimo delali na novostih, ki jih bo za kar 2 milijona evrov.

Med novostmi moramo omeniti 80 novih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo, ki so urejene na skrajno levem delu kampa Colone. V delu kampa San Polo so postavili 20 novih mobilnih hišic površine 32, 40 in 50 m2. Na novo je urejena prodnata plaža pri restavraciji Porto Bus, ob lokalu Babaloo pa so za otroke zgradili vodno igrišče z majhnimi bazeni in igrali. Med obema kampoma in krajem Bale vozi tudi turistični vlakec. Ker je bilo med gosti veliko povpraševanje po brezplačnih vožnjah, bodo letos dodali še en vlakec in avtobus.

Kamp Mon Perin bo letos odprt od 7. aprila do 30. septembra in v terminih 7.4. - 4.6. & 11.9. - 30.9. vam ob 7 nočitvah na parceli ali 4 nočitvah v mobilni hišici podarjajo darilni bon za tečaj jahanja, jadranja, potapljanja, izlet z ladjico in steklenico domačega olivnega olja. Če želite rezervirati parcelo ali mobilno hišico, lahko to storite preko spodnjega spletnega obrazca ali  na spletni strani -  www.camping-monperin.hr