Kamp Menina vabi na aktivne krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Menina v Savinjski dolini vabi družine, da jesenske oz. krompirjeve počitnice preživijo v Savinjski dolini. Pripravili so veliko aktivnosti za otroke in odrasle, kampiranje in najem hišic pa lahko plačate kar s turističnimi boni.

Številne družine so kamp Menina že spoznale v poletnih mesecih, ko so pohvalile številne aktivnosti, saj v kampu nudijo vse od vodnih športov na Savinji do adrenalinskega parka, zipline, otroških igral, pohodniških in kolesarskih izletov ter pokušin lokalnih proizvajalec piv.

​V kampu Menina omogočajo bivanje na urejenih kamping parcelah, na voljo pa je tudi najem mobilnih hišic in lesenih brunaric. Za jesenske počitnice so pripravili posebne pakete kampiranja in bivanja v hiškah.

Gostom je na voljo tudi wellness s finsko savno, masažami in pedikuro, da pa ne boste lačni deluje tudi restavracija in picerija, povsem nova pa je trgovina z lokalnimi izdelki.

Krompirjeve počitnice v kampu Menina

V času jesenskih počitnic oz. kar od 23. oktobra pa vse do 5. novembra so za vsak dan pripravili zanimiv program, saj si bodo otroci sami stiskali jabolčni sok, plezali v adrenalinskem parku, igrali mini golf in se vozili z gokart vozili.

Organizirali bodo družinski pohod na vrh smučišča Golte, izdelovali boste ladjice in jih spuščali po jezeru ter se pripravili na noč čarovnic. 

kamp Menina - jesenske počitnice

Počitniški program

Pestro dogajanje bo že v petek (23.10.), ko bodo pripravili predstavitev Zgornje Savinjske doline, večer pa nadaljevali z druženjem ob ognju in kinom pod šotorom.

Sobotno jutro bo namenjeno jogi, potem pa se boste z gondolo zapeljali na Golte in šli na voden družinski pohod do vrha smučišča, kjer bo tudi kosilo.

Nedelja bo namenjena aktivnostim v adrenalinskem parku, plezanju in vožnjah po jelenici – zipline, ki je urejen po celotnem kampu in vas zapelje tudi čez jezero. V kampu bodo postavili stiskalnico in nekateri bodo lahko prvič naprešali jabolčni sok. Zvečer pa bo čas za pokušino različnih vrst piva.

kamp Menina - krompirjeve počitnice

Od ponedeljka do srede bodo za otroke z ekipo Flow Ramps potekale delavnice urbanih športov (skate in bmx), ko se bodo lahko se preizkusili v novih tehnikah. Starši pa bodo uživali v wellness ponudbi, se udeležijo aktivnosti na Savinji (rafting, kajaki…) ali pa si nekoliko odpočili.

V torek zvečer se bodo otroci starejši od 10 let lahko udeležili srhljive igre The Drop, v sredo popoldne pa bo za najmlajše potekal otroški direnaj s poslikavami obrazov, športnim poligonom, vožnjami z gokart vozili na nožni pogon, izdelavo ladjic in čolnarjenjem.

V četrtek dopoldne bo potekal voden pohod na Golte, popoldne pa aktivnosti v Funparku Menina.

Petek bo namenjen lastnemu raziskovanju Savinjske doline – lahko se zapeljete tudi do Logarske doline in na ogled slapu Rinka. Zvečer bo namenjen Zumbi, druženju ob ognju in kinu pod šotorom.

V soboto si čez dan malo odpočijte, ker sledi noč čarovnic. Čez dan boste lahko izrezali kakšno lepo bučo, zvečer pa se z nihalko odpeljali v Alpski vrt na Golteh kjer vas čaka srhljivo doživetje!

Nedelja se bo pričela ob prijetni skupni jutranji kavici, ko boste obudili spomine na čudovito in aktivno preživete počitnice. Pred vrnitvijo domov pa boste lahko poizkusili še nekaj lokalnih dobrot.

kamp Menina - krompirjeve počitnice

Cene 4 dnevega bivanja v času jesenskih počitnic

Cena 4 dnevnega paketa (3 nočitve) v hiški L stane 350 €, cena kampiranja za 4 osebe pa je 250 €. Dodatna oseba plača 80 € za hiško ali 60 € za kampiranje. Bivanje lahko plačate tudi s turističnimi boni.

Cena vključuje nastanitev, prevoz z nihalko in kosilo na Golteh, Flow Ramps delavnico urbanih športov, Adrenalinski park za celo družino (2+2).

V času krompirjevih počitnic veljajo tudi akcijske cene na vodne aktivnosti (rafting, vožnje s kajaki).

Več o krompirjevih počitnicah v kampu Menina - www.campingmenina.com >>