Kamp Medveja – proste parcele za pavšal

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Medveja je le nekaj kilometrov oddaljen od Opatije in leži tik ob prekrasni prodnati plaži. Za sezono 2023 so pripravili ugodno ponudbo pavšalnega najema parcel.

Kamp Medveja je imel v zadnjih letih kar nekaj lastniških sprememb, veliko se je govorilo tudi o prenovi kampa, vendar zaenkrat ostaja vse po starem, zato so se odločili, da ponudijo možno pavšalnega najema parcel.

Kamp bo v sezoni 2023 odprt od 27. aprila do 1. oktobra in za pavšal je na voljo nekaj neparceliranih prostorov, kjer je možna postavitev počitniške prikolice in kjer je na voljo priklop na elektriko.

Cena pavšala za 4 osebe stane 2.500 €, dodatne osebe pa doplačajo 130 € (otroci do 5. leta se ne štejejo v kvoto pavšalnih oseb).

Kamp Medveja ima odlično lokacijo za vse tiste, ki si želijo več sence v kampu. Lokacija je pod samo Učko, tako da je tudi sredi poletja že popoldne odlična senca v celotnem kampu, več sonca pa je potem na prodnati plaži, od koder je tudi lep pogled proti Reki, Krku in Cresu.

V kampu so lani prenovili restavracijo, na plaži poleti deluje lokal, v bližini kampa je tudi trgovina. Za letošnjo glavno sezono so obljubili tudi nekaj otroške animacije. Lokacija kampa Medveja je zanimiva tudi za pohodniške izlete po Učki.

Več informacij o pavšalu v kampu Medveja lahko dobite na tel. +385 91 274 38 23 ali +385 51 293 766 ali www.liburnia.hr.