Kamp Krk Premium Resort vabi na jesensko kampiranje in najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prekrasna jesen kar vabi na otok Krk, kje so dnevne temperature še vedno nad 20 °C, morje pa ima 19 °C in je še vedno primerno za kopanje. Obiskali smo kamp Krk Premium Resort, ki je letos odprt do 10. novembra in vabi na krompirjeve počitnice. Oglejte si fotogalerijo in kratek video.

Kamp Krk Premium Resort je odlična lokacija za jesenske počitnice, saj leži v bližini mesta Krk, do katerega je 20 minut hoje ob morju ali pa 5 minut vožnje z avtom. Ponudba kampa je posebej privlačna zaradi bazena z ogrevano vodo in mi smo preverili, da ima voda res obljubljenih 26 °C, kar je povsem primerno za kopanje.

Otok Krk tudi jeseni nudi zanimive kolesarske izlete, iz kampa Krk lahko tečete ob morju proti mestu ali pa smeri Punata, se odpravite peš na najvišji vrh na otoku Krk - Obzova 569 m in se zapeljete po jeklenicah na zipline Edison.

Kampiranje v najboljšem kampu na otoku Krk

Gre za enega najboljših kampov na Hrvaškem, ki je cenjen s petimi zvezdicami, za ponudbo mobilnih hišic je kamp lani prejel nagrado Naj kamp Adria.

Kampirate lahko na terasastih, večinoma peščenih parcelah, ki imajo vsako leto več sence. Ob hladnejših dneh so sončne parcele najbolj priljubljene. Parcele so dovolj velike tudi za največje avtodome in počitniške prikolice, nekaj travnatih parcel pa je v dolini tik pod recepcijo.

Dva velika sanitarna objekta sta zelo moderno urejena in ogrevana, tako da gre človek z veseljem na wc ali pod tuš.

Če boste kampirali z Avtokampi kamping kartico boste prejeli 7.5% popusta, ki velja na vseh parcelah.

Počitnice v mobilni hišic ali glamping šotoru

Levi in gornji del kampa sta namenjena gostom v mobilnih hišicah. Omogočajo najem manjših mobilnih hišic za pare in večjih za 4 – 6 oseb. Z večine hišic je lep pogled na morje, v naselju so dodatno uredili otroška igrala, bazen in lokal. Mobilne hišice omogočajo tudi ogrevanje, so pa v določenih dovoljeni tudi kužki.

Med hišicami so urejene samo pešpotke, saj z vozilom ni mogoč dostop do hišic – od urejenega parkirišča vam prtljago pripeljejo kar z električnim avtomobilčkom.

V kampu Krk omogočajo tudi najem enega glamping šotora Adria za 6 oseb, ki je postavljen v bližini morja in osrednje plaže. Glede na to, da so noči že hladnejše, bolj priporočamo najem mobilne hišice. Glamping šotor je sicer zelo lep in nudi nekoliko drugačne počitnice, ob spalnicah pa je opremljen tudi s kuhinjo in kopalnico.

Krompirjeve počitnice - preverili smo cene najema mobilnih hišic ob koncu oktobra. Ob rezervaciji na spletu nudijo posebno last minute akcijo, tako da so cene za najem mobilne hiške za 2 osebi 39 €, za 4 osebe od 42 € in hišice za 6 oseb, ki so opremljene s tremi spalnicami, od 61 €.

Prodnata plaža, ogrevan bazen in wellness

Kamp ima dve prodnati plaži z ležalniki, udobnimi posteljami in visečimi mrežami tik ob morju. Glede na to, da so v kampu psi dobrodošli, imajo tudi urejeno pasjo plažo. Samo nekaj korakov iz kampa pa je tudi nudistična plaža.

Najboljša informacija za otroke pa je bazen z ogrevano vodo, ki bo odprt tudi v času krompirjevih počitnic. Na voljo sta tudi dva manjša tobogana, ki pa ju bodo morda pred koncem oktobra zaprli. Kamp ima tudi nekaj otroških igrišč, peskovnih in športna igrišča za tenis, košarko, nogomet in namizni tenis.

Tik ob bazenu je tudi wellness center s savnami (infrardečo, finsko in bio) in masažami, ki je odprt vse dni, razen nedelje.

Priporočamo pa tudi obisk letos prenovljene restavracije, kjer boste lahko uživali samo v dobri kavici ali pa lokalnih dobrotah, burgerjih, tortiljah in kraft lokalnem pivu

Več informacij o kampu Krk Premium resort dobite na - www.camping-adriatic.com