Kamp Kozarica nudi raznolike oblike kampiranja pod borovci

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Kozarica iz Pakoštanov je eden redkih hrvaških kampov, ki omogoča kampiranje pod borovci, najem mobilnih hišic, počitniških prikolic in apartmajev. Kamp Kozarica omogoča imetnikom Avtokampi.si kamping kartice posebno ceno kampiranja 2 oseb - 17 eur na noč, ki velja v terminih 8.4. - 15.6. & 10.9. - 31.10. Za najem mobilne hiške nudijo v terminih 8.4. - 16.6. in 2.9. - 28.10. ugodnost plačate 6, bivate 7 ali 12=14.

Številni turisti za svoj dopust iščejo lokacije, kjer je lepo morje, veliko sence v kampu in na plaži, ob tem pa v kampu omogočajo tudi najem počitniških prikolic, mobilnih hišic ali apartmajev.
kamp Kozarica - avtokampi.si
Kamp Kozarica iz Pakoštanov je eden redkih hrvaških kampov, ki omogoča vse to, ob tem pa je ravno prav velik kamp, da boste lahko uživali v svojem miru, za otroke pa bodo poskrbeli animatorji.

Do kampa Kozarica je iz osrednje Slovenije približno 4 ure in pol vožnje. Na vstopu vas čaka lani prenovljena recepcija, kjer boste dobili vse potrebne informacije za udobno kampiranje. V prvem delu kampa so parcele urejene na ravnem delu, v nadaljevanju pa se počasi spuščajo proti morju. Večina od 230 urejenih parcel ima odlično senco borovcev, vse parcele so opremljene z elektriko, polovica pa ima tudi vodo.

Najem mobilnih hišic, počitniških prikolic in apartmajevkamp Kozarica - avtokampi.si
V kampu Kozarica imajo nov koncept najema mobilnih hišic v okviru Adria Village. Gre za najem sodobnih mobilnih hišk Adria Superior, ki na vsakem koraku razvajajo gosta. Mobilne hišice so v terasah postavili v neposredni bližini morja v levem delu kampa. Vsaka hišica ima 36m2 in je opremljena z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom z bogato opremljeno kuhinjo, zunanjo teraso, ležalniki in žarom.

V osrednjem delu kampa nudijo tudi najem klasičnih mobilnih hišic za 2, 4 ali 4 + 2 osebi, počitniških prikolic Adria za 4 osebe in apartmajev za 2 in 4 osebe.

Plaža v kampu Kozarica je večinoma betonirana, za otroke pa imajo dva prodnata zalivčka in na sami plaži še manjši bazen ob katerem je tudi otroško igrišče in lokal. Letošnja novost kampa Kozarica je potapljaški center - Scuba Adventures, kjer bodo organizirali potapljaške tečaje in potapljaške izlete.

V kampu omogočajo tudi najem koles in uporabo igrišč za nogomet, košarko, odbojko, teniška igrišča pa so v bližini. V eni od mobilnih hišic imajo tudi wellness center z dvema savnama in masažnim bazenom, v poletnih mesecih pa za otroke organizirajo tudi animacijo.

Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic

Kamp Kozarica omogoča imetnikom Avtokampi.si kamping kartice posebno ceno kampiranja 2 oseb - 17 eur na noč, ki velja v terminih  8.4. - 15.6. & 10.9. - 31.10. Za najem mobilne hiške nudijo v terminih 8.4. - 16.6. in 2.9. - 28.10. ugodnost plačate 6, bivate 7 ali 12=14.
 
Več informacij o kampu Kozarica dobite na spletni strani www.adria-more.hr