Kamp Istra Premium Resort v Funtani vabi na odlične počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Camping Adriatic – Valamar vabi v njihov najboljši pet-zvezdični kamp Istra Premium Resort v Funtani, kjer otroci uživajo v bazenih s tobogani, igralih in odlični animacij, starši pa v wellness-u, dobri gastronomski ponudbi in sprehodih ob morju.

Lani prenovljen kamp Istra Premium Resort – Funtana je letošnji prejemnik nagradne ADAC Superplatz, kar ga uvršča med najboljših 130 kampov v Evropi in je dokaz odlične kvalitete ter bogate dodatne ponudbe. Kamp je urejen na polotoku v Funtani, ki leži med krajema Poreč in Vrsar, s katerima je povezan z obmorsko potjo primerno tudi za družinsko kolesarjenje.

Otroci v kampu Istra najbolj uživajo na petih bazenih z ogrevano vodo (28 – 30 °C) in vodnimi igrali, ki vključujejo tudi velike tobogane, med katerimi je najvišji kar 10 m visoki Twister Slide.

Ob restavraciji je urejeno veliko igrišče z lesenimi igrali, pri recepciji še zanimivo mini golf igrišče ter športni kompleks z igrišči za košarko, nogomet, odbojko na mivki in namizni tenis. Spomladi in jeseni je še posebej dobrodošla velika notranja igralnica, razdeljena na več sob z igrali in Super Maro animacijo prilagojeno starosti otrok. V sklopu recepcije je tudi večnamenski prostor namenjen prireditvam in kino predstavam.

V juliju in avgustu je center otroškega dogajanja bližnji otoček Školjić, ki ga z mostom povežejo s kampom in kjer poteka Histri Island Edutainment oz. tematsko - izobraževalna animacija za otroke stare 7-12 let. Tam se bodo naučili nekaj o preživetju v naravi, ekologiji, izdelavi nakita...

Urejene parcele, mobilne hišice in glamping šotori

Kamp Istra je moderno urejen kamp, ki želi na kampiranje privabiti tudi tiste goste, ki si želijo bolj hotelske ponudbe. Odločite se lahko za klasično kampiranje na urejenih parcelah opremljenih z elektriko in vodo, ob katerih so tudi moderno urejeni sanitarni objekti. Več parcel je na desni strani kampa - to je del, ki je urejen v bližini marine.

Ker so cene kampiranja višje kot v preostalih kampih, je dobrodošla informacija, da na Avtokampi kamping kartico nudijo dodaten popust:

> 7.5% popusta na redne cene oseb in parcel v terminu 15.5. do 2.7. in od 23.8. do 8.11., v glavni sezoni 2.7. - 22.8. pa je popust 5%

Levi del kampa je pretežno namenjen gostom v mobilnih hišicah, ki so opremljene z velikimi terasami. Na voljo so manjše mobilne hišice za dve osebi in večje za 4 – 6 oseb.

Vrh ponudbe najema predstavljajo mobilne hišic Bella Vista opremljene z lastnim bazenom in teraso z letno kuhinjo ter žarom. Letošnja novost so hišice Sunset Premium opremljene z lastnim jacuzzijem na terasi.

Na rtu, od koder je najlepši pogled na sončni zahod, lahko počitnice preživite v glamping šotorih Sunset Premium Village. Popolnoma opremljeni večji glamping šotori vključujejo tudi kuhinjo, kopalnico in dve spalnici za 4 – 6 oseb. Novost so manjši šotori za pare, ki nudijo romantične počitnice ob morju – ti šotori nimajo kuhinje, kopalnica pa je skupna v kampu.

Plaža, wellness in gostinska ponudba

Plaža v kampu Istra Premium resort je zelo raznolika. Na južnem delu je urejena prodnata plaža, kjer so tudi ležalniki, manjši bazen in napihljiva igrala v morju. Na tem deluje tudi center vodnih športov. Na rtu in na desnem delu pa je plaža kombinacija skalnatega in betoniranega dela z manjšimi prodnatimi vstopi v morje.

V bližini bazenov je urejen wellness center Balance Mediterranean Spa by Valamar, kjer se odrasli lahko sprostijo in uživajo v ponudbi savn, masaži in relax coni. Na voljo so finska, slana in krio savna, zunanji jacuzzi, različne masaže telesa in lepotni tretmaji.

Del kampa je urejen kot tržnica, kjer boste lahko poizkusili in kupili lokalne proizvode, svežo zelenjavo in sadje ter pekovske izdelke. Ob njej je restavracija Grano Duro Pizza & Pasta s ponudbo italijanskih jedi, letošnja novost pa bo konoba Bokun, kjer bodo gostom ponudili jedi iz hrvaške kulinarike in odlična istrska vina.

Več informacij o kampu Istra Premium Resort in rezervacije parcel, mobilnih hišic in glamping šotorov lahko opravite na - www.camping-adriatic.com