Kamp Falkensteiner Premium Zadar je odprt - fotogalerija

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Zadru so odprli nov kamp namenjen družinam, ki bo odprt celo leto. Gre za kamp Falkensteiner Premium Zadar, ki ob urejenih parcelah za kampiranje nudi tudi najem modernih mobilnih hišic in glamping šotorov.

Kamp Falkensteiner Premium Zadar smo obiskali v začetku julija in v novici si lahko ogledate prve fotografije kampa, pri samem opisu kampa pa je celotna fotogalerija.

Prednost kampa je v bližini Zadra, od katerega je oddaljen 3 km. Do centra mesta se lahko odpeljete kar z mestnim avtobusom ali kolesom. Kamp priporočamo predvsem družinam, ki si želijo urejen kamp z veliko dodatne ponudbe za otroke in tudi odrasle.

Kampistom je na voljo 270 peščenih parcel opremljenih z elektriko, vodo in odtokom. Parcele so glede na oddaljenost razdeljene v tri cone. Najcenejše so modre parcel, ki so od morja oddaljene cca 100 - 150 m, vendar imajo tudi največ sence borovcev. Nekaj sence je potem še na posameznih parcelah in ob morju na skrajno levi strani kampa.

Sanitarni objekt je eden, vendar je ta velik in lepo urejen. Vključuje tudi otroške sanitarije in družinske kopalnice. Ob našem obisku so določene malenkosti še urejali npr. pralnico perila in pomivalne stroje, ki bodo na voljo gostom za lažje pomivanje posode.

Cenejše kampiranje - Avtokampi kamping kartice imajo popust na kampiranje in sicer 10% na ceno osebe.

V gornjem delu kampa je urejeno naselje mobilnih hišic. Za najem so na voljo hišice za 2, 4 ali 6 oseb in največje imajo celo tri spalnice. Del hišic ima dobro senco, postavljene pa so tako, da po cca 10 - 12 hišic tvori zaključeno enoto.

V tem delu je eno naselje družinskih glamping šotorov za do 6 oseb, ki so opremljeni s tremi spalnicami, kopalnico in kuhinjo. Vsi šotori so klimatizirani. V bodoče planirajo postaviti tudi manjše šotore za 2 osebi.

V sklopu kampa Falkensteiner Premium Zadar je tudi bazenski kompleks z večjim plavalnim bazenom, ki vključuje tudi masažni del, manjšim otroškim bazenom in dvema manjšima toboganoma.

Ob bazenu je urejen prostor za sončenje, del ležalnikom je postavljenih tudi v odlični senci ob otroškem igrišču, restavracija in wellnes s fitnesom, savnami, masažami in manjšim bazenom za sprostitev.

Plaža pred kampom je kombinacija prodnate in betonirane. Tudi na plaži so gostom kampa na voljo ležalniki. V bližini je tudi mivkasta plaža in aquapark. Skozi cel dan poteka animacija, ki je urejena v igralnici, zvečer pa organizirajo še mini disko.

Trgovina bo v kampu - potekajo zadnja dela pri ureditvi, sicer pa je večja trgovina 300 m od kampa.

Več informacij o ponudbi novega kampa v Zadru - www.falkensteiner.com