Last minute - velika noč v kampu Čikat

Datum objave
Kategorija
Statistika
4538 ogledov

Kamp Čikat - Mali Lošinj je pripravil posebno ponudbo za veliko noč na Lošinju. V terminu od 15. do 22. aprila so cene najema mobilnih hišic znižali za 20 %, gostom pa nudijo brezplačen velikonočni zajtrk in praznično otroško animacijo.

Velika noč na otoku Lošinj

Pomlad na otoku Lošinj je zelo lepa, ko že zadiši po borovcih in cvetočem rožmarinu. Kamp Čikat sodi med najboljše na Hrvaškem, ki je sicer odprt kar čez celo leto.

V terasah ob morju so urejene kamping parcele (elektrika, voda), na voljo so tudi ogrevani sanitarni objekti.

Najem mobilne hišice Čikat za 4 – 6 oseb so zelo primerne spomladi, ko je za kampiranje s šotorom še malce prehladno. Hišice so postavljene ve dveh delih – na skrajno levem ali desnem delu kampa in so popolnoma opremljene s kuhinjo, kopalnico, dvema spalnicama in veliko teraso. Vse hišice imajo tudi dodatno ogrevanje preko klime.

V kampu imajo za otroke urejena igrala, nov je športni center, v bližini teniški center, odprti sta trgovina in restavracija, otrokom je med 13 - 20h na voljo notranja igralnice Pepe, ob doplačilu na voljo wellness center v bližnjem hotelu Bellevue.

Iz Čikata vodijo urejene obmorske poti, ki so primerne tudi za družinsko kolesarjenje. Do centra Malega Lošinja je 20 minut hoje, tam pa priporočamo obisk muzeja Apoksiomena, ki predstavlja bronast kip grškega atleta.

Akcijska ponudba – kamp Čikat

V kampu Čikat v terminu 15. – 22. april nudijo cenejši najem mobilne hišice. Popusti veljajo v primeru min. 3 nočitev

- akcijska cena najema mobilne hišice od 64 do 95 € (odvisno od tipa mobilne hišice) + gratis velikonočni zajtrk

- cena kampiranja za 2 osebi od 27,60 do 37,10 € (odvisno od tipa kamping parcele), v primeru rezervacije velikonočnega paketa tudi brezplačni praznični zajtrk.​ Otroci doplačajo od 2,75 do 4,70 €.

Več o kampu Čikat - Lošinj >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
4538 ogledov