Akcija najem mobilnih hišic in apartmajev v kampu Kozarica

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Kozarica – Pakoštane je eden najbolj priljubljenih pri slovenskih gostih, saj nudi veliko sence, raznoliko plažo. V juniju nudijo do 20% popust na najem mobilnih hišic in apartmajev.

Kamp Kozarica gostom nudi urejene kamping parcele ob morju v senci borovcev. Na levem in v osrednjem delu kampa so tudi mobilne hišice, v bližini je tudi objekt, kjer je nekaj apartmajev.

Lokacija kampa je zanimiva predvsem za družine, saj do centra Pakoštanov vodi obmorska pot, v kampu imajo otroška igrala, lokal na plaži, trgovino, restavracijo, pri recepciji pa tudi športni center z igrišči za nogomet, košarko in odbojko.

Vsako leto v kampu nudijo akcijsko ceno kampiranja na Avtokampi kartico – letos velja cena 23 € za 2 osebi in psa na parceli (ne velja za parcele ob morju) z elektriko v terminih 6.4. - 15.6. & 10.9. - 31.10.

Akcija najema mobilnih hišic in apartmajev

Od 8. junija do 29. junija 2024 velja tudi posebna akcija na najem mobilnih hišic in apartmajev Kozarica.

Cene so znižali za do 20%, tako da so res ugodne npr. cena hišice za 2 osebi od 55 €, mobilna hišica za 4 osebe od 85 €, Superior mobilna hišica za 4 osebe pa od 123 €.

Akcija velja samo za direktne rezervacije za min 4 nočitve in se ne more seštevati z drugimi popusti. Rezervacije - https://adria-more.hr