Kamp Čikat je nov član najboljših kampov – LeadingCampings

Datum objave
Kategorija
Statistika

Skupina LeadingCampings združuje 39 najboljših kampov v Evropi, v letu 2019 pa se jim bo pridružil tudi kamp Čikat iz Malega Lošinja. Med najboljšimi najdemo še tri hrvaške kampe: Lanterna iz Poreča, Krk z otoka Krk in Zaton pri Zadru.

Kamp Čikat – kampiranje v senci stoletnih borovcev

Za kamp Čikat je vključitev v skupino odličnih kampov nagrada, za uspešno prenovo, ki je v zadnjih letih obsegala ureditev novih kamping parcel, prenovo sanitarnih objektov, izgradnjo aqauparka z bazeni in tobogani ter možnost najema modernih mobilnih hišic.

Kamp je odprt čez celo leto, bližina centra Malega Lošinja pa nudi tudi veliko dogodkov in ogled zanimivega muzeja Apoksiomena.

V zimskem času gostom omogočajo tudi kopanje v bližnjem hotel, pripravili so tudi posebno animacijo za božično - novoletne praznike. Cena kampiranja in najema mobilnih hišic pa so zelo ugodne.

Lokacija kampa Čikat nudi veliko možnosti športnih aktivnosti. Ob morju je urejena sprehajalna pot, ki je primerna tudi za kolesarjenje. V kampu je na voljo tudi fitnes, v bližini pa so tudi teniška igrišča, in center vodnih športov. Otroci pa uživajo na prenovljenem otroškem igrišču, poleti pa tudi v vsakodnevni animaciji

Novosti za sezono 2019

Tudi za novo kamping sezono v kampu Čikat planirajo v osrednjem delu ureditev novih kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo.

V kampu bodo poskrbeli tudi za odstranitev starih in za goste nevarnih borovcev, ki se v primeru močnejšega vetra lahko hitro zlomijo. Bodo pa vsa stara odstranjena drevesa nadomestili z novimi in tako poskrbeli, da bo kamp tudi v bodoče imel lepo senco. Preverite cene kampiranja in najema mobilnih hišic v kampu Čikat.