Kamp Bled in trgovina As Sport Outlet sta podelila lepi praktični nagradi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mesec marec vključuje dva posebna praznika – 8. marec, dan žena in dan mučenikov, zato smo za oba na naši facebook strani Avtokampi.si pripravili dve nagradni igri. Objavljamo imeni srečnih nagrajencev.

Kamp Bled je ob dnevu žena podaril vikend kamping paket ob Blejskem jezeru. Gre za vrhunsko urejen kamp, ki ima parcele urejene le 100 m od jezera, goste pa navduši z zelenjem in mirnim vzdušjem. Odlična lokacija za družinske pohodniške izlete, kolesarjenje okoli jezera in SUPanje do Blejskega otoka.

Kamp Bled imetnikom Avtokampi kamping kartice v določenih terminih nudi posebno ceno – 20 € za 2 osebi z vključeno parcelo z elektriko v terminih do 31.5. in od 1.9. naprej, v sezoni pa za min. 2 nočitvi velja 10% popust na ceno osebe.

Nagrado - kamping vikend paket za 2 osebi na parceli z vključeno elektriko v sezoni 2021 prejme > Nina Žnidar

Na dan mučenikov smo ljubitelje smučanja spraševali, katero slovensko smučišče jim je najbolj všeč. Številne odgovore smo prejeli od Krvavca do Rogle, Pohorja, Kranjske gore, Kanina …

Skupaj s trgovino As Sport Outlet, ki je znana po odličnih cenah smuči Elan in vse potrebne športne opreme, smo podarili odličen smučarskih nahrbtnik, ki ga prejme Iztok Kavšek, ki je napisal, da najraje smuča na Golteh.

Obema nagrajencema čestitamo in ju prosimo, da se nam oglasita po elektronski na info@avtokampi.si