Kamp Arcadia s peščeno plažo in bazenom vabi v Privlako

Datum objave
Kategorija
Statistika

Privlaka leži nekaj kilometrov severno od Zadra in lani so tam odprli majhen kamp Arcadia. Ta del Dalmacije je znan po številnih peščenih plažah, v bližini pa je tudi zanimivo staro mesto Nin in otok Vir.

Kamp Arcadia ima samo 20 lepo urejenih kamping parcel, ki ležijo ob manjši peščeni plaži. Da bi gostom omogočili kopanje že ob pričetku sezone, so zgradili tudi bazen z ogrevano vodo, ob njem pa uredili tudi lokal in prostor za sončenje.

Kamping parcele so peščene in opremljene z elektriko ter vodo, nekatere pa imajo tudi odtok. Glede na to, da je kamp povsem nov, je sence zaenkrat še bolj malo, so pa posadili drevesa, tako da bo vsako leto bolje. Sanitarni objekt je lepo urejen, imajo pa tudi prostor za oskrbo avtodoma in brezplačen wifi.

Lokacija kampa Arcadia je zanimiva predvsem v času pred in po sezone, ko na parcelah še ne potrebujemo veliko sence, v sezoni pa predvsem za lastnike počitniških vozil, ki so opremljena s klimo.

Priporočamo ogled bližnje Ninske lagune z dolgo peščeno plažo, starega dela mest Nin in Zadar ter kanjona reke Zrmanje, kjer se lahko udeležite raftinga ali pa prevozite kanjon na SUP deski.

Cene kampiranja v glavni sezoni za dve osebi in parcelo z elektriko in vodo so od 39 – 46 €, imetniki Avtokampi.si kamping kartice pa imajo 15% popust.

Facebook nagradna igra
Na naši facebook strani je potekala nagradna igra, v kateri je kamp Arcadia podaril 3 nočitve na parceli z elektriko za 2 osebi. Nagrajena oseba je :

Karmen Plavec

Čestitamo! Nagrajenka naj se nam javi na naš email - info@avtokampi.si