V kampu Adria v Ankaranu vabijo na zimski camper stop

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Adria je v zimskem času sicer zaprt za klasično kampiranje, omogoča pa zimski camper stop za lastnike avtodomov in počitniških prikolic na parcelah ob morju. Letos z novostjo - uporabo ogrevanega sanitarnega objekta z wc-ji in tuši.

V ponedeljek, 29. novembra, so nas iz kampa Adria v Akaranu obvestili, da bodo s 1.12. 2021 zaprli zimskikcamper stop zaradi investicijskih in vzdrževalnih del. V zimske času tudi ne bo možen najem mobilni hišice.

Kamp Adria Ankaran bo tudi letos od 5. novembra do 1. aprila na parcelah ob morju omogočil zimsko kampiranje z avtodomi in počitniškimi prikolicami.

Lokacija kampa v Ankaranu je zanimiva predvsem za sprehode ob morju in kolesarjenje do Kopra, Izole, lahko pa tudi še naprej do Portoroža in Sečoveljskih solin, saj je večji del poti urejena kolesarska pot ločena od glavne ceste. Tako je trasa zelo primerna tudi za družinsko kolesarjenje.

Zanimiv je tudi obisk naravnega rezervata Škocjanski zatok in bližnje plaže, ki ji rečejo tudi "pokopališče školjk".

Zimski camper stop v kampu Adria  - Ankaran

V času zimskega camper stopa na parcelah ob morju nudijo priklop na elektriko, oskrbo s svežo vodo, izpust odpadne vode in kemičnega WC-ja ter prostor za pomivanje posode. Letos bo v celoti odprt sanitarni objekt SB 4, ki je ogrevan, gostom pa bodo na voljo tudi tuši.

Ker večina gostov na zimsko kampiranje pride ob koncu tedna, omogočajo pozno odjavo brez doplačila iz kampa do 20. ure, tako da lahko zadnji dan še uživate na toplem soncu.

Za obiska kampa Adria je tudi v zimskem času obvezen PCT pogoj, omogočajo pa plačilo s turističnimi boni.

Cene zimskega camper stopa:

> osnovni paket 16 € - vključuje parkiranje avtodoma / prikolice, vse osebe, uporabo sanitarij, oskrbo avtodoma

> wellness paket 26 € - osnovni paket +  2 uri kopanja za 2 osebi, ki velja na dan prihoda in odhoda

Doplačila: elektrika 3 €, pes 3 €, turistična taksa 2,50 € na osebo (otroci mlajši od 7 let gratis, 7-18 let 1,25 €) in prijava 1 € na osebo.

Popusti: 10% popust na uporabo bazena za ostale prijavljene člane družbe.

Več o ponudbi zimskega kampiranja v Ankaranu >>