V Camping Adria v Ankaranu bo na voljo več parcel ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Camping Adria v Ankaranu je eden od dveh večjih kampov ob slovenski obali. Lani je bilo zaradi turističnih bonov povpraševanje po prostih parcelah in mobilnih hišicah zelo veliko. Ker so turistični boni podaljšani, tudi letos ne bo drugače.

Lepo priznanje je Camping Adria prijel s strani nemškega avtokluba ADAC, saj so ga obiskovalci njihovega kamping portala uvrstili na prvo mesto po priljubljenosti med kampi po Sloveniji.

Nova razporeditev parcel in dodatne mobilne hišice

V Camping Adria v Ankaranu so za sezono 2021 pripravili kar nekaj večjih spremembe, med katerimi je najpomembnejša nova ureditev parcel.

Po novem bo individualnim gostom na voljo več parcel v delu ob morju, saj bodo večino pavšalnih gostov preselili na parcele v coni 1 pod recepcijo. V bližini morja in wellness centra bo ostalo le še šest pavšalnih parcel oz. bo skupno za pavšal namenjenih 131 parcel velikosti od 70 do 125 m2.

Ker si želijo resort dvigniti na še višjo raven, vsako leto dograjujejo ali obnavljajo kapacitete. Letos bodo v centralnem delu kampa, ob promenadi, postavili 20 premium mobilnih hišic opremljenih z veliko teraso in pogledom na morje. V planu je več mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom s tremi spalnicami za 6+1 osebo in nekaj manjših hišic za 2+1 osebo.

Prenova sanitarij, kopalnic in ureditev prometa

Sanitarni objekt št. 1 bo deležen prenove, prav tako bodo prenovili tudi privatne kopalnice in pri recepciji bodo dodali prostor za pomivanje posode ter nove tuše.

Dodatno bo okrepili nočne obhode in poskrbeli za pogostejše čiščenje sanitarij.

Da bi nekoliko razbremenili promet v zgornjem delu kampa bodo spremenili prometni režim in za individualne goste uredili nov vhod, postavili bodo hitrostne ovire in pri recepciji razširili parkirišče za dodatna vozila.

Cenejše kampiranje z Avtokampi kamping kartico

Camping Adria ima povsem nov sistem cenika – osnovna cena parcele že vključuje 2 osebi in elektriko, dodatne osebe pa doplačajo.

Cena parcele je odvisna od lokacije, najdražje so tiste pri morju oz. wellness centru, cenejše pa v gornjem delu kampa.

Imetniki naše Avtokampi kamping kartice imajo glede na sezono od od 3 do 10% popusta na ceno kampiranja. Kartico enostavno naročite na spletu in jo takoj dobite po mailu > naročilo kamping kartice

Cene pavšalov vključujejo do 12 oseb, so pa odvisne od lokacije parcele - od 2.900 do 4.500 €.

Več o ponudbi Camping Adria v Ankaranu > www.adria-ankaran.si​