Matsport omogoča izposojo strešnih kovčkov, nosilcev koles in prtljažnikov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Številni kampisti se pred odhodom na počitnice soočajo s težavo glede pomanjkanja prostora v vozilu, saj kamping oprema zavzame kar nekaj prostora. Pri podjetju Matsport so poskrbeli, da boste lahko z najemom strešnega kovčka ali nosilcev koles vso prtljago varno pripeljali na počitnice.

Nakup strešnega kovčka, prtljažnika ali nosilca koles, ki ga boste potrebovali samo 14 dni v letu, je nesmiselno.

Bolje je poskrbeti za izposojo, ki jo sedaj nudijo v trgovini Matsport v Ljubljani. Tako boste imeli vedno na voljo najnovejšo opremo, dodatno pa doma ne boste potrebovali prostora za shranjevanje, saj npr. strešni kovček zavzame kar nekaj prostora.

Izposoja strešnih kovčkov Thule in prečnih nosilcev

S strešnim kovčkom montiranim na strehi vozila poskrbite, da lahko v njega zložite večji del kamping opreme ali pa vso opremo, ki jo potrebujete na plaži. Tako vam v prtljažniku ostane dovolj prostora za preostalo prtljago.

Pri Matsport nudijo najem strešnih kovčkov Thule različnih dimenzij in prostornine od 420 do 780 l.

Za namestitev strešnega kovčka mora imeti vozilo nameščene prečne nosilce in če jih nimate, si jih prav tako lahko izposodite pri njih.

> Cena vikend najema strešnega kovčka 25 - 30€, za tedenski najem pa boste plačali od 35 - 40 €. Pri najemu strešnega kovčka za 7 ali 14 dni vam podarjajo 3 dni najema npr. 7+3.

> Cena najema prečnih nosilcev pa je za vikend 15 €, za teden dni pa 25 €.

Izposoja nosilcev za prevoz koles

Na kampiranju je super imeti tudi kolesa, saj se z njimi lahko hitro zapelješ do najbližje pekarne v mestu ali pa na raziskovanje zanimive okolice in ogled znamenitosti.

Pri Matsportu omogočajo najem nosilcev koles za na kljuko ali za na strešni prtljažnik znamk Thule in Peruzzo.

Za namestitev nosilca za na kljuko, morate kljuko že imeti vgrajeno na vozilu, v primeru najema nosilca za na streho pa potrebujete prečne nosilce oz. si jih lahko tudi izposodite.

> Cena najema nosilca koles za na streho za vikend stane 15 €, tedenski najem pa 20 € - v primeru izposoje nosilcev za več koles, je cena ustrezno nižja npr. vikend najem za 4 kolesa stane 40 €.

> Cena najema nosilca koles za na na kljuko stane od 20  - 30 €, tedenski najem pa od 30 - 40 €.

Več informacij - www.matsport.si

Preberite še:

Kakšen nosilec za prevoz koles je najbolj uporaben in varen?