Kamp Istra Premium vabi na novoletno zabavo v Funtano

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Istra Premium kampu v Funtani bodo za božično novoletne praznike pripravili glasbeno - animacijski program in tudi manjše silvestrovanje. Izkoristite akcijsko ceno za kampiranje in ugodne ponudbe najema mobilnih hišic!

Kamp Istra Premium ste letos slovenski ljubitelji kampiranja dobro spoznali, saj vas je bilo veliko v času prvomajskih in krompirjevih počitnic.

Gostom nudijo urejene kamping parcele, ogrevane sanitarije ter možnost najema modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb.

Gre za odlično lokacijo za družine, saj ima kamp veliko otroških igral, notranjo igralnico za najmlajše obiskovalce in tudi najstnike, kino dvorano, odličen mini golf in športno igrišče (košarka, nogomet).

Ker so zunanji bazeni pozimi zaprti, je gostom kampa brezplačno na voljo kopanje v notranjem bazenu hotela Diamant, ki je oddaljen 5 km - v kampu poskrbijo za brezplačen transfer.

Manjši advent so pripravili v Funtani, kjer bo 24.12. ob 16.30 potekal praznični pohod, 31.12. pa bo ob 10. uri praznični program namenjen predvsem otrokom.

Nekoliko večjo adventno tržnico pa imajo v Poreču, kjer je osrednji del mesta lepo okrašen, postavljene so stojnice, Božičkova hišica, čez dan potekajo različne prireditve za otroke, ob večerih pa tudi koncerti.

Božično – novoletni program v kampu Istra Premium

Od 24. decembra do 2. januarja bodo v kampu Istra Premium pripravili raznolik program animacije v Maro clubu, kjer so igralnice prilagojene starosti otrok, za najstnike pa so na voljo tudi video igrice. Zelo priljubljeni so tudi biljard, namizni tenis in pikado v sklopu notranje igralnice.

Ob večerih bodo na terasi kampa nastopili različni glasbeniki in DJ-i, na silvestrovo pa vas bo med do polnoči zabavala skupina Laguna band.

Za otroke bodo 28.12. in 31.12. ter 1.1. v notranji igralnici ob 19.30 pripravili različne zabavne predstave npr. klovn, zmešani znanstvenik in iluzionist Andrej.

Cene prazničnega kampiranja ali najema mobilnih hišic

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi je 32 € in vključuje še psa in parcelo Bella Vista Comfort Mare z vključeno elektriko. Akcijska ponudba velja do 31.3. 2022.

Za kampiranje na parcelah tik ob morju je cena za 2 osebi od 44 do 56 €. Otroci mlajši od 12 let kampirajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic za novo leto je za 2 osebi od 51 - 56 €, večje mobilne hišice za 4 - 6 oseb pa stanejo od 54 - 76 € oz. na lokacijah bliže morja od 74 - 101 €. Vse hiške imajo ogrevanje urejeno preko klime, večje hišice imajo tudi po dve klimi.

Posebna akcija za 14 dnevni najem mobilne hišice npr. od 24.12. do 7.1., ko vas najem mobilne hišice za 2 osebi pride samo 26 € na dan, večje hišice za 4 – 6 oseb pa 28 ali 32 € (odvisno od lokacije in tipa hišice).

Več informacij o ponudbi kampa Istra Premium Funtana >>