Kamp Istra Premium Resort prvič s ponudbo zimskega kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Veseli smo informacije, da bo eden najboljših kampov na Hrvaškem in v Evropi – kamp Istra Premium Resort v Funtani, letos odprt čez celo leto. Lokacije je zanimiva zaradi urejenih sprehajalnih poti ob morju, s kolesom pa se lahko odpravite na izlet vse do Poreča ali Vrsarja.

Istre Premium resort je popolnoma prenovljen kamp, ki sodi v Valamarjevo skupino najboljših kampov s petimi zvezdicami.

Vrhunska ponudba vas čaka od vstopa v recepcijo do urejenosti parcel, sanitarij, mobilnih hišic in dodatne animacije ter gostinske ponudbe.

V zimskem času bodo odprte kamping parcele na južnem delu kampa, kjer je tudi ogrevan sanitarni objekt (št. 5), na tem delu pa so postavljene tudi mobilne hišice. Odločite se lahko tudi za najem hišice z lastnim jacuzzijem.

Zanimiva ponudba je tudi možnost mesečnega najema mobilne hišice po izredno ugodni ceni, ki je namenjena temu, da se nekdo začasno preseli na morje in si kar v hišici uredi pisarno.

Bazen, animacija, šport, gostinska ponudba tudi pozimi

Kamp Istra Premium - Funtana v poletnih mesecih navduši z bazenskim kompleksom in tobogani. Bazeni imajo ogrevano vodo in bodo letos odprto do 31. oktobra.

V zimskem času pa gostje kampa ne bodo ostali brez bazenov, saj bodo organizirali brezplačno uporabo notranjega bazena v nekaj kilometrov oddaljenem hotelu Diamant. Na voljo bo tudi wellness in fitnes, o dkampa do hotel pa bo urganiziran transfer (s predhodno rezervacijo na recepciji).

Za otroke bodo tudi pozimi imeli animacijo Maro Club, odprta bo igralnica, prostorna notranja dvorana, za najstnike pa tudi multimedijska igralnica. Na voljo bodo zunanja otroška igrala, športni center, odlično mini golf igrišče in najem koles.

V sklopu recepcije bo odprt lokal, v restavraciji Grano Duro pa bodo za kosilo in večerjo pripravljali italijanske specialitete. Če si boste zaželeli lokalnih izdelkov in okusnih jedi, jih boste lahko kar preko spleta naročili v Valfresco Direkt, dostavili pa vam jih bodo direktno na parcelo ali hišico.

Cene kampiranja in najema mobilne hišice za krompirjeve počitnice

V zimskem terminu bodo na voljo Bella Vista parcele opremljene z elektriko in vodo, kjer je gostom na voljo tudi ogrevan sanitarni objekt.

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko in vodo je od 44 do 54 €, v prvi vrsti ob morju pa od 68 – 73 €. Otroci do 12. leta kampirajo brezplačno. Imetniki naše kamping kartice imajo 7,5% popust na ceno osebe in parcele.

Najem mobilne hišice za družine v terminu jesenskih počitnic stane od 68 do 75 €, hišica z lastnim jacuzzijem pa 90 €. Manjše mobilne hišice za 2 osebi stanejo od 54 €. Cene veljajo ob spletni rezervaciji.

Mesečni najem mobilne hišice – 1.10. do 31.3.

Za vse, ki bi radi iz mest pobegnili na morje in malce dlje uživali v topli zimi, lahko po posebni ceni za en mesec najamejo mobilno hišico.

Na voljo so večje hišice Marbello Premium za 4 osebe in manjše Bella Vista Premium za 2 osebi. Vse so opremljene s spalnicami, kopalnico, kuhinjo z dnevno sobo in teraso. Ker bodo številni ugodnost izkoristilo za "delo od doma" so poskrbeli tudi za zelo dobro internetno povezavo (200/200 Mbit/s).

Cena najema hišice za 2 osebi za min. 30 dni je že od 550 €, za 4 osebe pa že od 650 €.

Več o zimskem kampiranju v Istri >>