Kampa Park Umag in Zelena Laguna odprta tudi še v oktobru

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iz Istra Camping, ki imajo kampe v Savudriji, Umagu, Poreču in Funtani, so se odločili, da bodo v dveh njihovih kampih podaljšali sezono še za en teden.

Večina kampov Istra Camping: Kanegra, Savudrija, Stella Maris, Finida, Ulika, Bijela Uvala in Puntica zaključujejo sezono že v nedeljo 29. septembra.

Seveda do takrat še lahko uživate, najbolj ugodne cene pa nudijo v kampih Finida in Savudrija, kjer je cena kampiranja za 2 osebi z Avtokampi kartico že od 19 €.

V kampih Park Umag in Zelena Laguna pa so se odločili, da bosta ostala odprta vse do nedelje, 6. oktobra. Tako lahko pridete in uživate na parcelah ali v mobilnih hišica.

Kamp Park Umag ( odprt do 6.10.)

Kamp sodi med najboljše v Istri, ker nudi veliko dodatnih zadev. Bazeni so sicer še odprti, samo niso ogrevani, tako da je bolj prijetno kopanje v morju, ki ima še vedno 23 stopinj.

Gostom so na voljo športna igrišča, ker pa je kamp velik je prijeten tudi za sprehajanje in kolesarjenje.

Na voljo je veliko sončnih parcel in tudi modernih mobilnih hišic.

Cene kampiranja za 2 osebi so od 25 € za 2 osebi, dodatno kamp na Avtokampi kartico nudi 10% popust na ceno oseb.

Najem mobilnih hišic za 4 osebe stane od 61 - 90 € na noč.

Rezervacije parcel in hišic >

Kamp Zelena Laguna – Poreč (odprt do 6.10.)

Kamp, ki je zanimiv tudi jeseni predvsem zaradi odlične lokacije na južni strani Poreča. Gostom so na voljo tudi sončne terasaste parcele z lepim pogledom na morje, v ponudbi pa je tudi nekaj agencijskih mobilnih hišic.

Tudi v tem kampu imajo bazen, ki ni ogrevan, tako da bo kopanje v morju prijetneje. Za otroke so na voljo igrala, manjši športni center, večji je v sosednjem kampu Bijela Uvala, pri recepciji kampa pa je velik teniški center.

Kamp Zelena laguna priporočamo ljubiteljem kolesarjenja, ki se lahko po obmorski poti odpeljejo do Vrsarja in Limskega kanala ali pa proti Poreču.

Cena kampiranja za 2 osebi je od 25 €, na to ceno nudijo še 10% popust na ceno osebe na Avtokampi kartico.

Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 82 € na noč.

Rezervacije parcel in mobilnih hišic >