Ogled avtodomov in počitniških prikolic na pomladanskih hišnih sejmih

Datum objave
Kategorija
Statistika

V marcu številni prodajalci avtodomov in počitniških prikolic pripravijo hišne sejme in dneve odprtih vrat, ko si lahko ogledate nove modele avtodomov in počitniških prikolic. Pripravili smo spisek najbolj pomenih sejmov v Sloveniji, kjer bodo na ogled počitniška vozila.

Vse več je ljubitelj kampiranja in karavaninga, saj ljudje želijo prosti čas preživeti aktivno in spoznati zanimive turistične destinacije.

Če vas zanima nakup ali najem avtodoma ter počitniške prikolice, potem v dneh hišnih sejmov obiščite prodajalce počitniških vozil. Na enem mestu boste videli bogato ponudbo, različne tipe avtodomov in prikolic, pridobili koristne informacije in dodatne akcijske ugodnosti ob nakupu ali najemu.

Caravan center Ljubljana – PRESTAVLJENO NA KASNEJŠI DATUM

Tradicionalni Caravanov pomladanski sejem bo letos s potekal od četrtka do sobote (26. do 28. marec od 8.30 do 18h), ko vam bodo na dvorišču na ogled številni novi avtodomi in počitniške prikolice znamk Adria, Sun Living, Laika, Knaus, Weinsberg, Sunlight in Dethleffs.

Na ogled bo več kot 40 počitniških vozil, nekaj pa bo tudi rabljenih avtodomov ter seveda vsa potrebna dodatna kamping oprema npr. tende, nosilci koles, klimatske naprave, predprostori ... V ponudbi tudi nova kamping oprema priznanih znamk Brunner in Movera.

Novost v ponudbi je Caravanov Kamping in karavning vodnik po evropskih kampih in postajališčih + 1.000 družinskih doživetij

Obiskovalci Caravanovega pomladanskega sejma bodo sodelovali v nagradni igri za tedensko kampiranje v odličen kampu na Hrvaškem.

Rimor Slovenija - Celje - PRESTAVLJENO NA NOV DATUM

Rimor Slovenija vabi na hišni sejem, ki bo potekal od petka do nedelje (20. - 22.3.) med 10. in 18. uro. Točen naslov je Bežigrajska cesta 12, Celje.

Na ogled bo 11 novih modelov avtodomov Rimor in nekaj rabljenih, tako da bo skupno več kot 20 raznolikih vozil. Za obiskovalce so pripravili akcijske cene avtodomov, ugodnosti pri nakupu dodatne opreme in nagradno igro.

Vabljeni tudi najemniki avtodomov, da si ogledajo primerna vozila in opravijo rezervacijo za najem v letu 2020 in ter si tako pridobijo 10% popust.

Na hišnem sejmu bo podjetje Vita Sana predstavilo tudi baldahine Dorema in šotorske prikolice Alpenkreuzer.

Adria Center Novo mesto - DOGODEK JE ZARADI TRENUTNIH RAZMER ODPOVEDAN!

Vabljeni na pomladni hišni sejem v Adria Center v Novo mesto (Podbevškova 13), ki bo potekal v soboto in nedeljo, 14. in 15. marca. Oba dneva bo med 9.30 do 17. uro na ogled kar 35 različnih modelov avtodomov in počitniških prikolic Adria in Sun Living.

Na hišnem sejmu Adria Cebter bo tako predstavljenih več modelov avtodomov Adria tipa Matrix in Coral ter po en model avtodoma Sonic in Compact. Od vanov bodo na ogled modeli Twin Supreme in Twin Axess, od počitniških prikolic pa Adria Adora, Altea, Aviva, Action in Alpina. Na ogled bodo tudi avtodomi znamke Sun Living in sicer modeli A 75, S75, S70, S60 in van V 65.

Pripravili so ugodno sejemsko ponudbo vozil in dodatne opreme s popusti. Na ogled bo tudi praktična predstavitev uporabe kurišča Pixi

Med vsemi obiskovalci bodo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel lepo nagrado -  vikend najem avtodoma, dodatno pa bodo podarili tudi praktične nagrade. Vsi prejmejo tudi kupon za 10% popust pri najemu avtodoma.