Hiša na kolesih vabi dan odprtih vrat - prodaja rabljenih avtodomov v soboto, 12. oktobra 2024

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če vas zanima nakup avtodoma, potem morate v soboto, 12. oktobra, priti v Hišo na kolesih v Zgornjem Brniku, kjer bodo imeli odprodajo rabljenih avtodomov, predstavitev novih modelov za najem v sezoni 2025. Na voljo številni raznoliki avtodomi in tudi predelani kombiji.

Hiša na kolesih že 20 let omogoča najem avtodomov na lokaciji v bližini letališča Brnik. V zadnjih letih so ponudbo razširili tudi na najem kombijev, imajo tudi eno počitniško prikolico, omogočajo pa tudi najem napihljivih strešnih šotorov.​

Stalno imajo v ponudbi najema več kot 30 različnih modelov avtodomov za 2, 4 ali 6 oseb. Lepo je, da omogočajo tudi najem predelanih avtodom kombijev slovenskih proizvajalcev npr. Robeta in Bravia.

Lokacija na Gorenjskem je zanimiva tudi za vse tiste, ki bi pozimi šli na smučanje z avtodomov. Takoj ste na avtocesti za italijanske Dolomite ali pa smučišča v Avstriji.

Dan odprtih vrat v soboto, 12. 10., med 9. in 17. uro

Vabimo vas na dan odprtih vrat Hiša na kolesih, ki bo potekal na lokaciji Zgornji Brnik 370 (lokacija na parkirišču nasproti letališča Brnik). Tam boste med 9. in 17. uro lahko videli:

- novo floto avtodomov za najem za sezono 2025

- akcijska prodaja rabljenih avtodomov znamk Robeta, Bravia, Giottiline, Benimar, Ahorn, Knaus in Malibu

Več informacij in spisek avtodomov je na > www.hisanakolesih.com