Hiša na kolesih vabi dan odprtih vrat - prodaja rabljenih avtodomov in kamp opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če vas zanima nakup avtodoma, potem lahko v soboto, 7. oktobra, pridete v Hišo na kolesih, kjer bodo imeli odprodajo rabljenih avtodomov, predstavitev novih modelov, akcijsko prodajo kamp opreme ter dodatne popuste pri najemu avtodoma v sezoni 2024.

Hiša na kolesih že skorajda 20 let omogoča najem avtodomov na lokaciji v bližini letališča Brnik. V zadnjih letih so ponudbo razširili tudi na najem kombijev, imajo tudi eno počitniško prikolico, omogočajo pa tudi najem napihljivih strešnih šotorov.​

Stalno imajo v ponudbi najema več kot 40 različnih modelov avtodomov za 2, 4 ali 6 oseb. Lepo je, da omogočajo tudi najem predelanih avtodom kombijev slovenskih proizvajalcev npr. Robeta in Bravia.

Lokacija na Gorenjskem je zanimiva tudi za vse tiste, ki bi pozimi šli na smučanje z avtodomov. Takoj ste na avtocesti za italijanske Dolomite ali pa smučišča v Avstriji.

Dan odprtih vrat v soboto, 7. 10., med 9. in 17. uro

Vabimo vas na dan odprtih vrat Hiša na kolesih, ki bo potekal na lokaciji Zgornji Brnik 370 (lokacija na parkirišču nasproti letališča Brnik). Tam boste med 9. in 17. uro lahko videli:

- novo floto avtodomov za sezono 2024

- prodaja rabljenih avtodomov

- prodaja rabljene kamp opreme (mize, stoli), napihljivi strešni šotori, kolesa, skiroji, SUP deske za veslanje stoje.

Za obiskovalce so pripravili nagradno igro in 6% popust za zgodnje rezervacije najema avtodomov za sezono 2024. Več na www.hisanakolesih.com