Freedom hišni sejem in Camp-let vikend

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otvoritev kamping sezone je tu, zato te Freedom center vabi v njihovo trgovino v Celje, kjer bo med 23. marcem in 3. aprilom (razen nedelj) potekal tradicionalni hišni sejem.

V Freedom centru bodo na ogled nove počitniške prikolice Hobby in vse bolj priljubljene šotorske prikolice Camp-let in Comanche, ki navdušujejo s praktičnostjo.

Bogat bo tudi izbor kamping pohištva (stoli, mize, ležalniki) in druge kamping opreme. Posebna pozornost gre kamping stolu, ki ga je podjetje špansko Crespo posebej izdelalo le za slovenski trg oz. kar samo za Freedom center. Ta model stola je nastal glede na želje kupcev, ki so si želeli še vedno udoben stol, ki pa zložen ne zavzame veliko prostora.

Kupcem, ki bodo kupili za več kot 90 € kamping opreme podarjajo bon za brezplačen dan kampiranja v Termah Čatež, ob nakupu počitniške prikolice pa prejmete bon za tridnevno kampiranje na Cresu ali Lošinju.

6. Camp-let vikend v kampu Šobec

Lastniki šotorskih prikolic Camp-let se bodo od 31. maja do 2. junija dobil na tradicionalnem kamping vikendu. Letošnja lokacija je odličen kamp Šobec v lescah na Gorenjskem. Za vse udeležence pripravljajo različne izlete, športne aktivnosti in družabne igre.

Lastniki Camp-let prikolic se morajo na dogodek prijaviti. V kamp Šobec pa so vabljeni tudi vsi zainteresirani kupci šotorskih prikolic, da si jih ogledajo, saj gre za dogodek, kjer bo na enem mestu zbranih največ takih prikolic znamke Camp-let.

Vse potrebne koristne informacije boste lahko dobili tudi direktno od uporabnikov, ki vam bodo z veseljem povedali prednosti šotorskih prikolic.