Fotogalerija - 1. srečanje lastnikov avtodomov Carthago na Kopah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zadnji vikend v septembru je na Kopah potekalo prvo srečanje lastnikov avtodomov Carthago, ki ga je organiziralo podjetje Robeta iz Slovenj Gradca. Zbralo se je skorajda 40 avtodomov in več kot 100 udeležencev, ki so uživali v odlično pripravljenem programu. Oglejte si fotogalerijo z dogodka.

Podjetje Robeta je ekskluzivni zastopnik znamke avtodomov Carthago v Sloveniji, zato so v želji, da se lastniki avtodomov med seboj spoznajo, pripravili aktivni vikend ob dobri hrani in pijači.

Obiskovalce je v petek pozdravilo lepo vreme z visokimi temperaturami, tako da je spoznavni večer potekal kar na terasi Grmovškovega doma.

V soboto je potekal pohod od smučišča Kope do najvišje točke Pohorja, ki je na 1.543 m visokem Črnem vrhu, od koder so imeli pohodniki prekrasen pogled vse od Grintovca do Raduhe in Pece. Da je bil pohod še bolj zabaven tudi za otroke, so pripravili še družabne in adrenalinske igrice.

Sledilo je še nekaj hoje (nekateri so se peljali tudi s sedežnico) do vrha hriba Velike Kope, kjer so tudi energetske točke in se na to spustili mimo Petelinjega jezera, ki je dobil ime po divjem petelinu, do postajališča za avtodome na Kopah.

Sobotno popoldne so popestrile prave "holcerske" družabne igre, kjer ni manjkalo smeha, in slavnostna večerja s plesom ob živi glasbi v restavraciji Grmovškovega doma.

organizatorji so predstavili sodelovanje Carthago Slovenija z odličnim slovenskim kolesarjem Tadejem Pogačarjem in v dobrodelnem projektu Deželak je junak. Podelili so tudi nagrade najboljšim ekipam in posebno nagrado za prvega kupca Carthago avtodoma.

Večina obiskovalcev je tudi v nedeljo uživalo na Kopah, nekateri so se odpravili na kolesarjenje, drugi na pohod, nekateri pa so se zapeljali v dolino in se odpravili na izlet po Koroški.

Ob zaključku so bili vsi enakega mnenja, da se zopet vidijo na Kopah jeseni 2022, saj so postali ena velika srečna Carthago družina.

Več informacij o avtodomih Carthago in celotni prodajni ponudbi, v kateri so tudi počitniške prikolice Hobby, kolesa Cubo in dodatna kamping oprema dobite na spletni strani > www.rovando.si