Decathlon poskrbi za domači fitnes in jesenska športna oblačila

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob vseh ukrepih za zajezitev koronavirusa in zaprtju trgovin so se v Decathlonu hitro prilagodili razmeram in omogočajo telefonsko naročilo športnih izdelkov in oblačil iz direktno trgovine in dostavo na dom v 2 - 3 dneh.

Naj vas ukrepi ne zaustavijo pri športnih aktivnostih

Letošnji november bomo podobno kot pomlad preživeli bolj doma v družinskem krogu. Ob delu od doma in šolskih obveznostih pa ne smemo pozabiti na rekreacijo. Še posebej priporočamo aktivnosti v naravi, čeprav zaenkrat samo znotraj občinskih meja, pa vendar bomo z redno vadbo in ohranjanjem kondicije najbolj pripomogli k temu, da bomo zdravi in pripravljeni na zimo.

Trgovine Decathlon, ki jih kampisti poznamo po odličnih šotorih Quechua, nudijo nakup vadbenih naprav za dom, kot so sobna kolesa, trenažerji, tekaške steze, uteži in vadbene podloge, tako da si lahko v stanovanju ali hiši hitro uredite lasten prostor za vsakodnevno vadbo.

Decathlon - domači fitnes

Lepo jesensko vreme je odlična priložnost za tek, zato preverite ponudbo tekaške opreme, od superg do majic, dolgih tekaških pajkic, rokavic, kap in vetrovk.

Vikendi naj bodo namenjeni kakšnemu jesenskemu družinskemu pohodu. S pravo obutvijo in oblačili poskrbite, da bo hoja udobna in da tudi kakšna deževna kaplja ne bo pokvarila vzdušja. V Decathlonu so poskrbeli za cenovno ugodno ponudbo kakovostnih pohodniških čevljev za otroke in odrasle ter pohodniških oblačil znamk Quechua in Forclaz.

Decathlon - spletno in telefonsko naročanje izdelkov

Decathlon izdelke naročite na spletu ali po telefonu

Trgovine Decathlon so do nadaljnjega zaprte, vendar pa omogočajo spletno naročanje z možnostjo hitrega osebnega prevzema izdelkov v poslovalnicah (od ponedeljka do petka od 9 – 20h) ali pa dostavo na dom.

Novost je telefonsko naročanje in dostava direktno iz trgovine - pokličete na tel. številko 080 4551 in s pomočjo Decathlon ekipe boste hitro oddali oddali naročilo. Pripravite samo referenčne kode izdelkov, ki jih dobite z ogledom izdelkov na spletni strani. Naročiti je možno vse izdelke, ki bodo v 2 – 3 dneh dostavljeni na vaš naslov, plačilo pa je po povzetju.

Preverite ponudbo športnih izdelkov na - www.decathlon.si >>