Caravan center vabi na pomladanski sejem 26 - 28. marec

Datum objave
Kategorija
Statistika

DOGODEK JE ZARADI ZDRAVSTVENIH RAZMER V DRŽAVI PRESTAVLJEN NA KASNEJŠI DATUM!

Pomladni hišni sejem v Caravan centru Ljubljana vsako leto postreže s številnimi novostmi, ki so jih proizvajalci počitniških vozil predstavili na evropskih sejmih.

V njihovem salonu imajo bogato izbiro avtodomov in počitniških prikolic, odlično so založeni tudi s vso potrebno dodatno kamping opremo.

V času sejma nudijo posebne popuste na dodatno opremo, dogajanje pa bodo popestrili tudi njihovi dobavitelji in poslovni partnerji, ki bodo imeli predstavitve izdelkov.

Na ogled novi in rabljeni avtodomi, počitniške prikolice in kamping oprema

Caravan center Ljubljana je zastopnik za številne znamke avtodomov in počitniških prikolic. Tako bodo na ogled novi modeli avtodomov in vani znamk Dethleffs, Weinsberg, Knaus, Adria, Sunliving, Laika in Sunlight.

Med počitniškimi prikolicami si boste lahko ogledali prikolice znamke Dethleffs, Weinsberg, Knaus in Adria

V času Caravanovega pomladanskega sejma bodo predstavili kolekcijo kamping opreme Brunner in Movera, predprostore primere za prikolice, avtodome in kombije, kamping mize, stole, ležalnike, hladilnike, kuhinjsko kamping opremo, dodatno opremo za avtodome...

Novost v ponudbi je Caravanov Kamping in karavning vodnik po evropskih kampih in postajališčih +1.000 družinskih doživetij

Za obiskovalce pomladanskega sejma bodo pripravili tudi nagradno igro z glavno nagrado - tedensko kampiranje za 4 osebe v enem od odličnih kampov na Hrvaškem.

Celotno ponudbo avtodomov, počitniških prikolic in kamping opreme si lahko ogledate tudi na www.caravan.si