Caravan center Ljubljana praznuje 30 let - akcijska ponudba kamping opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika

V eni največjih trgovin s kamping in karavaning opremo v Sloveniji – Caravan center Ljubljana letos praznujejo okroglo 30. obletnico delovanja. Številni kampisti veste, da jih najdete na naslovu Cesta Ljubljanske brigade 9 v Šiški.

Nakup kamping opreme

Na zalogi imajo celotno ponudbo dodatne kamping opreme od pohištva do klinov, svetil, električnih podaljškov in adapterjev, posod za vodo…. Lastniki avtodomov tu na enem mestu dobijo vse potrebno za še udobnejša popotovanja, nudijo pa tudi potrebno opremo za pavšal s počitniško prikolico npr. dodatne kamping kuhinje, tende, stole, ležalnike.

Letos za kupce pripravljajo kar nekaj novosti. Ob začetku sezone so 30 izdelkom znižali cene za do 30%. Izbirate lahko med kamping mizami, stoli, omaricami, lučmi, kuhalnikom in žarom, na voljo so tudi zagozde za uravnavanje avtodoma, tenda, zaščitna ponjava za počitniško prikolico.

Hišni sejem - predstavitev avtodomov in počitniških prikolic

Pomladni hišni sejem Caravan centra Ljubljana bo potekal od 28. do 30. marca, ko bodo vsak dan med 8.30 in 18h na ogled številni novi avtodomi in počitniške prikolice znamk Adria, Sun Living, Sunlight, Laika, Weinsberg, Knaus in Dethleffs.

V času hišnega sejma bo na ogled tudi nekaj rabljenih počitniških vozil, pri izbiri kamping opreme pa bodo pomagali izkušeni prodajalci in tudi predstavniki samih proizvajalcev opreme.

Najem avtodoma in počitniške prikolice

Pred nakupom priporočamo, da avtodom ali počitniško prikolic tudi najamete, da vidite, kaj vam je všeč in kaj vas moti. Pri Caravan centru Ljubljana imajo za najem na voljo pet avtodomov za 4 – 6 oseb.

Najamete lahko avtodom znamke Sunlight, Dethleffs, Knaus, Laika in Weinsberg ter počitniške prikolice za 4 osebe znamk Adria in  Weinsberg.