Caravan center Ljubljana ponovno odpira vrata trgovine s kamping in karavaning opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Po mesecu in pol se ponovno odpirajo tudi trgovine s kamping opremo, tako da se bomo vsi lahko pripravili na novo kamping sezono.

Avtodomarji so pretekli vikend že obiskali nekatere PZA lokacije, ki so bile odprte, šotoristi in prikoličarji pa še čakajo na odprtje kampov, ki je v Sloveniji predvideno v začetku junija, na Hrvaškem pa v drugi polovici maja.

Trgovine s kamping opremo so v času težav s koronavirusom delovale preko spleta, seveda pa je npr. šotor, kamping mizo, stole, ležalnike…. precej bolje kupiti tako, da ga vidite in fizično preverite material.

Caravan center Ljubljana odprt v celoti – akcijska ponudba

V Caravan centru so zadnji teden že odprli servis avtodomov in počitniških prikolic, v ponedeljek, 4. maja pa se v celoti odpira tudi trgovina z opremo za kampiranje ter dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice.

Trgovina bo sedaj nekaj časa odprta po novem urniku in sicer od ponedeljka do petka od 8:30 do 16:30 ure.

Ker je njihov letošnji pomladni sejem odpadel, bodo v dneh od 6. do 27. maja omogočili sejemske popuste in akcijske ponudbe.

V Caravan centru imajo tudi letos bogato izbiro novih modelov avtodomov znamk Dethleffs, Weinsberg, Knaus, Adria, Sunliving, Laika in Sunlight, ki bodo zaradi neodvisnosti od opremljenosti kampov (lastna kopalnica in kuhinja) ter možnosti uporabe na postajališčih za avtodome sedaj še bolj priljubljeni.

Na voljo so tudi novi modeli počitniških prikolic znamk Dethleffs, Weinsberg, Knaus in Adria.

Na ogled je tudi celotna kolekcija kamp opreme in tudi šotore Brunner in Movera, predprostore primerne za prikolice, avtodome in kombije, kamping mize, stole, ležalnike, hladilnike, kuhinjsko kamping opremo, dodatno opremo za avtodome...

Novost v ponudbi je Caravanov Kamping in karavning vodnik po evropskih kampih in postajališčih +1.000 družinskih doživetij.

Celotno ponudbo avtodomov, počitniških prikolic in kamping opreme si lahko ogledate tudi na www.caravan.si