Caravan center Ljubljana vabi na jesenske dneve odprtih vrat

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iščeš primeren avtodom ali počitniško prikolico za sebe? Potem pridi od 15. do 17. oktobra v Caravan center Ljubljana, kjer bodo imeli jesenske dneve odprtih vrat. Akcijske cene na kamping opremo in popusti na prednaročila avtodomov in prikolic - enemu podarijo 7 dnevne počitnice za 4 osebe.

Caravan center Ljubljana - nakup avtodoma in počitniške prikolice

Nakup avtodoma ali počitniške prikolice

Jesenski dnevi odprtih vrat v Caravan centru Ljubljana vsako leto postrežejo s številnimi novostmi, ki so jih proizvajalci počitniških vozil predstavili na evropskih sejmih.

V njihovem salonu imajo bogato izbiro avtodomov in počitniških prikolic, na voljo tudi nekaj rabljenih vozil, odlično pa so založeni tudi s vso potrebno dodatno kamping opremo - v terminu od 15. - 17. oktobra nudijo posebne popuste.

V četrtek in petek bo trgovina odprta od 8.30 do 18. ure, v soboto pa od 8.30 do 15. ure.

Tudi tokrat bodo v času odprtih vrat prisotni njihovi dobavitelji in poslovni partnerji, ki bodo imeli na voljo za dodatna vprašanja.

Na enem mestu Adria, Knaus, Dethleffs...

Caravan center Ljubljana je zastopnik za številne znamke avtodomov in počitniških prikolic. Tako bodo na ogled novi modeli avtodomov in vani znamk Dethleffs, Weinsberg, Knaus, Adria, Sunliving, Laika in Sunlight.

Med počitniškimi prikolicami si boste lahko ogledali prikolice znamke Dethleffs, Weinsberg, Knaus in Adria.

Pri Caravan centru pa lahko tudi najamete avtodom ali počitniško prikolico. V ponudbi je več različnih vozil, tako da lahko preverite ali vam je takšen način počitnic všeč.

Na ogled bo celotna kolekcija kamping opreme Brunner in Movera, predprostori primerni za prikolice, avtodome in kombije, kamping mize, stoli, ležalniki, hladilniki, kuhinjska kamping oprema, dodatna oprema za avtodome...

Za obiskovalce Caravanovih jesenskih dnevov odprtih vrata bodo pripravili tudi nagradno igro z glavno nagrado - tedensko kampiranje za 4 osebe v enem od odličnih kampov na Hrvaškem.

Celotno ponudbo avtodomov, počitniških prikolic in kamping opreme si lahko ogledate tudi na www.caravan.si