Caravan center - 30 novosti kamping in karavaning opreme

Datum objave
Kategorija
Statistika

Caravan center Ljubljana letos praznuje 30 letnico od kar ljubiteljem kampiranja in karavaninga nudijo bogat izbor opreme in počitniških vozil.

Konec marca so že pripravili pomladni hišni sejem, oktobra pa planirajo še jesenskega, ko bodo prikazali novosti na področju avtodomov in počitniških prikolic za sezono 2020.

Sredi junija (14. - 16.6.) bodo organizirali tradicionalno že 29. Caravanovo karavano avtodomov, ki bo letos obiskala Velenje z okolico.

Caravan center je podaril nagrado - kamping mizo weekender proizvajalec Brunner enemu, ki je na naši spletni strani oceni enega od kampov. Tokrat je nagrado prejel - LUKA ZORKO. Čestitamo!

30 novosti v trgovini s kamping opremo

Caravan center je ena največjih trgovin s kamping in karavaning opremo pri nas. Na zalogi imajo celotno ponudbo dodatne kamping opreme od kamping miz, stolov, ležalnikov do klinov, svetil, električnih podaljškov in adapterjev, posod za vodo ….

Lastniki avtodomov na enem mestu dobijo vse potrebno za še udobnejša popotovanja, nudijo pa tudi potrebno opremo za pavšal s počitniško prikolico.

Za kupce so pripravili 30 top kamping izdelkov. Izbirate lahko med kamping mizami, stoli, zložljivim kuhinjskim pohištvom, seti krožnikov in kozarcev, na voljo je tudi plinski alarm, vodotesna torbica, zagozde za izravnavo avtodoma, električni inverter in lep predpražnik za avtodome ali prikolice.

Nakup ali najem avtodoma in počitniške prikolice

Caravan center je prava lokacija za nakup avtodoma in prikolice znamk Adria, Sun Living, Sunlight, Laika, Weinsberg, Knaus in Dethleffs. Veliko različnih modelov imajo stalno na zalogi, tako da si jih lahko ogledate.

Pred nakupom pa priporočamo, da avtodom ali počitniško prikolic predhodno najamete. Tako boste v praksi videli, kakšno in kako opremljeno počitniško vozilo potrebujete. Pri Caravan centru Ljubljana imajo za najem na voljo pet avtodomov za 4 – 6 oseb in dve počitniški prikolici za 4 osebe.