Butan plin vabi na jesenski dan odprtih vrat – četrtek, 19. oktober

Datum objave
Kategorija
Statistika

Butan plin tudi letos vstopa v jesen z dnevom odprtih vrat, kjer bodo predstavili bogato ponudbo plinskih naprav za ogrevanje, kuhanje in peko ter tudi novost Futuria propan, kjer gre za plin 100% pridobljen iz obnovljivih virov.

Bližajo se krompirjeve počitnice, potem pa bo hitro zima in v Butan plinu so se že pripravili, da zadostijo tudi vsem željam ljubiteljev kampiranja, ko se povečajo potrebe po plinu za ogrevanje avtodomov in počitniških prikolic.

Vsi že dobro poznamo njihove zelene jeklenke, letos pa imajo novost Futuria propan, ki je s posebnimi kemijskimi procesi narejen iz 100% obnovljivih virov, kar za do 80% zmanjšuje izpuste CO₂ v primerjavi s  plinom v običajnih gospodinjskih jeklenkah.

V trgovini Butan plin najdete vse potrebno za uporabo plina od adapterjev, cevi turističnih plinskih jeklenk, plinskih kartuš in seveda tudi žarov, kuhalnikov, grelnikov...

V jesenskem času pa je najbolj prodajaln artikel boben za peko kostanja. Gre za zanimiv izdelek, ki vam omogoča, da hitro in enostavno spečete 1 kg kostanja. In tudi na ta izdelek bo na jesenski dan veljal 10% popust.

Jesenski dan odprtih vrat

V četrtek, 19. oktobra, bo med 10. in 18. uro potekal jesenski dan odprtih vrat, ko bo veljal 10 % popust na vse izdelke (ne velja na nakup plina in na spletne nakupe). Lokacija dogodka je trgovina Butan plin na Verovškovi 70 v Ljubljani.

Strokovnjaki vam bodo na voljo za različne nasvete, sredi dneva bodo v plinski peči pekli pice, lahko boste tudi videli in tudi poizkusili, kako se v bobnu pripravi odličen pečen kostanj. 

Vsak gost bo lahko zavrtel kolo sreče in tako osvojil še kakšno lepo praktično nagrado.

Celotno ponudbo plinskih žarov, kuhalnikov in ostale plinske opreme za kampiranje > trgovina.butanplin.si