NOVO pri Butan plin - boben za peko kostanja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovino Butan plin poznamo predvsem po nakupu zelenih plinskih jeklenk, imajo pa v ponudbi vse preostale izsledke povezane s plinom od plinskih žarov do kuhalnikov in svetilk. Novost je boben za peko kostanja, ki omogoča, da si hitro ter enostavno pripravite pečen kostanj doma, v kampu ali pa pikniku.

Trgovino Butan najdete na Verovškovi ulici 70 v Ljubljani, kjer je tudi polnilnica plina, seveda pa imajo celotno ponudbo na voljo tudi v spletni trgovini > trgovina.butanplin.si

Boben za kostanj El plin

Konec septembra se prične sezona peke kostanja, ki potem traja nekje od konca novembra. Prvi kostanj se že dobi na tržnicah, pa tudi po gozdovih ga je že nekaj na tleh, čeprav se še čaka prva slana.

Najboljši kostanj je pečen, za pripravo pa se največkrat uporabijo ponve ali pa kostanj spečete kar doma v pečici.

Pri Butan plin imajo v ponudbi boben za peko kostanja, ki je zanimiv tudi za uporabo na prostem oz. v kampu. Narejen iz inox pločevine, omogoča pa da enostavno peko kostanja in samo v dobrih 20 minuta boste že imeli 1 kg pečenega kostanja.

Gre za plinski pekač, kjer vrteč boben poskrbi, da kostanja ni potrebno obračati na roke, plinski gorilnik pa kostanj enakomerno zapeče. Boben je opremljen tudi z vratci, tako da se kostanj enostavno strese vanj in potem tudi strese ven.

Vse kar potrebujete je priklop na elektriko za elektromotor, da se boben vrti (če ni elektrike, si lahko pomagate tudi s polnilno postajo ecoflow), in pa plinsko jeklenko oz. je lahko tudi manjša turistična jeklenka.

Prednosti bobna za peko kostanja so:

- hitro in enakomerno pečen 1 kg kostanja

- lahka naprava, tako da jo lahko uporabite na raličnih lokacijah

- med pečenjem kostanja ni potrebno mešati, saj boben enakomerno vrti kostanje

- po pečenju bobna ni potrebno dodatno čistiti

Redna cena bobna za peko kostanja pri Butan plin je 127,49 €.

Za imetnike Diners Club kartice, ki jo kot imetniki Avtokampi kartice lahko prejmete brez plačila članarine za prvo leto, v oktobru velja 10% popust

V ponudbi imajo tudi klasično ponev za peko kostanja in pa plinski gorilnik. 

Vse za peko kostanja dobite kar v Butan plin > trgovina.butanplin.si