Brunarica Ribnik Žeje kosilo ali večerjo postreže na vratih avtodoma

Datum objave
Kategorija
Statistika

V zadnjem tednu smo bili deležni nekaterih sprostitev gibanja, še vedno pa velja, da je restavracije lahko delujejo le tako, da hrano osebno prevzamete ali pa jo dostavijo. V brunarici Ribnik žeje na Gorenjskem so se odločili, da podobno kot restavracije v Nemčiji povabijo avtodomarje na kosilo in večerjo, ki jo dostavijo do parkiranega vozila na parkirišču.

Gorenjska regija sodi med tiste, kjer lahko prebivalci z uporabo mobilne aplikacije #OstaniZdrav potujejo tudi izven svoje občine.

Številni avtodomarji se bodo ta vikend odpeljali vsaj na enodnevni izlet po regiji in zakaj se ne bi ustavili pri ribniku Žeje na malce drugačnem kosilu ali večerji.

Ker ne morete na morje, pa naj morje pride na Gorenjsko, zato so v brunarici pripravili morske menije npr. lignje na več načinov, tuna, orada, brancin, škarpena, gamberi, dagnje, sardele ... Imajo tudi postrvi, različne pice (klasika, ribje...), solate...

Jedi pa vam ne bodo postregli v gostilni, ampak kar na vratih avtodoma.  Vi boste prišli od njih, jih na parkirišču burnarice poklicali na tel. št. 040 801 226 in naročili hrano ter pijačo (alkoholne pijače pri osebnem prevzemu in dostavi niso dovoljene).

Če bi kdo rad imel večjo ribo (orada, brancin) za 2 osebi, pa naj pokliče 2 uri prej, da lahko vse do vašega prihoda že pripravijo.

Spodaj je viden meni glavnih jedi, lahko pa ga z mobilnim telefonom poskenirate na tej povezavi https://m.enjoi.si/c/EN2OlekvD

V kuhinji bodo vse jedi skrbno pripravili, potrkali na vratih vašega avtoma in sveža morska hrana bo že na vaši mizi. Pojeste in se odpeljete naprej. Hitro in zelo varno!

Se vidimo in dober tek
Ribnik Žeje Naklo na Gorenjskem