Baia Holiday kampi vabijo na počitnice na Lošinj in v Italijo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Baia Holiday združuje številne kampe v Italiji, na Hrvaškem, Franciji in Španiji. Vabimo vas v tri kampe v bližini Slovenije – kamp Mare PIneta v Sesljanu, kamp Cavalino pri Benetkah in kamp Poljana na Lošinju.

Gre za raznolike kampe, vendar pa vsi trije nudijo dodatne popuste na kampiranje z Avtokampi kamping kartico.

Kamp Cavallino

Ste ljubitelj peščenih plaž, bazenov in otroške zabave? Potem bo kamp Cavallino prava odločitev za letošnje počitnice. Gre za enega najboljših kampov v Italiji z odlično dodatno ponudbo za celo družino in več kilometrov dolgo peščeno plažo.

Gre za večji kamp z okoli 500 kamping parcelami in številnimi mobilnimi hišicami in glamping šotori, celotna ponudba pa je prilagojena družinam. Otroci lahko uživajo na bazenih s tobogani, peščeni plaži, na otroških igralih ali v animaciji. Za starše pa so bodo predvidoma sredi junija odprli nov wellness center z bazenom in savnami. V kampu so dobrodošli tudi kužki.

Lokacija je zanimiva tudi za kolesarjenje do bližnje naravne lagune in pa za ogled Benetk, saj v bližini vozi ladjica.

Avtokampi kamping kartica - 20% popust na kampiranje na parcelah v coni B v terminih 25.3. - 21.5. & 7.6. - 21.6. & 6.9. - 2.11. Popust velja v primeru za min. 3 noči.

Najem mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb že od 52 € naprej. V določenih hišicah so dovoljeni tudi psi.

Preverili smo ceno najema družinske mobilne hišice za 2 odrasli osebi in 2 otroka v terminu 29.5. – 5.6., ki je 999 €.

Preverite ponudbo kampa Cavallino >>

Kamp Mare Pineta – Sesljan / Sistiana

Zanimiv kamp tik ob slovensko – italijanski meji gostom nudi veliko sence in lep pogled na morje. Lokacija kampa je namreč na platoju nad Tržaškim zalivom, tako da se vidi vse do Kopra in v smeri Benetk.

Gre za srednje velik kamp, kjer so parcele lepo urejene, na voljo pa je tudi najem mobilnih hišic za 2 – 6 oseb, ki so postavljene pri bazenu in v zadnjem delu kampa.

Lokacija je super za sprehode po Rilkejevi poti do Devinskega gradu ali pa do morja (peš 15 minut) in potem do modernega turističnega naselja Portopiccolo.

Gostom je na voljo otroško in športno igrišče (tenis, košarka, namizni tenis, odbojka, nogomet), zunanji plavalni bazen in dva jacuzzija (odprto od konca maja do konca septembra). Plaža pod kampom je urejena z več lokali in prodnatimi zalivi.

Avtokampi kamping kartica - 20% popust na kampiranje na vseh parcelah v terminih 22.4. - 2.7. & 2.9. - 11.10. Min. bivanje 2 noči oz. na parcelah v coni B tudi samo 1 noč.

Najem mobilnih hišic – cena najema mobilne hišice za 2 -3 osebe že od 41 €, hišice za 4 – 6 oseb pa od 45 €.

V terminu 29.5. – 5.6. je akcijska cena najema družinske hišice Baia Comfort (bivate 7 dni, plačate 6 noči najema) že za 503 €.

Več o kampu Mare Pineta >>

Kamp Poljana – Mali Lošinj

Lošinj je znan po prekrasnih plažah, številnih borovcih in urejenih kolesarskih ter sprehajalnih poteh ob morju.

Kamp Poljana je zanimiv zaradi lokacije. Leži namreč na ozkem delu otoka, tako da so parcele urejene na vzhodni in zahodni strani Lošinja. Velik del kampa ima odlično senco, nekaj terasastih parcel ob osrednji prodnati plaži pa je tudi sončnih.

V kampu omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 – 6 oseb in glamping šotorov za 5 oseb.

Kamp je znan po odlični marini, saj je lokacija zanimiva za številne izlete s čolnom. Do malega Lošinja je urejena kolesarska pot, za otroke pa je na voljo veliko otroško igrišče. Zaliv v kampu je prodnat, preostali del pa skalnat z urejenimi dostopi za vstop v morje. Del plaže je namenjen tudi nudistom.

Avtokampi kamping kartica - 20% popust na kampiranje v terminu 1.4. - 21.5. & 7.6. - 22.7. & 2.9. - 1.11. v primeru min. 3 noči

Najem mobilnih hišic – cena najema hišice za 2 osebi že od 41 €, hišice za 4 – 6 oseb pa od 50 €.

Akcija najema hišic v terminu 29.5. – 5.6. > mobilna hišica za 4 osebe (bivate 7 , plačate 6 noči), cena od 563 €.

Preverite celotno ponudbo kampa Poljana - Lošinj >>