Otvoritev sezone v kampih Aminess v Novigradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamping sezona se v petek, 29. maja, pričenja tudi v Novigradu. Kampa Aminess Sirena in Aminess Maravea Resort sta pri kampistih priljubljena zaradi bližine, lepe urejenosti in bogate dodatne ponudbe. V zadnjih letih so oba kampa prenovili.

Ta del severozahodne Istre nudi tudi obilico možnosti za aktivnosti čez celo leto od teka do sprehajanja ob morju, kolesarjenja, številnih urejenih teniških igrišč, gurmani pa bodo obiskali katero od konob in odličnih restavracij z lokalnimi dobrotami in vrhunskimi vini.

Oba kampa Aminess sta prejemnika nagrade ADAC Superplatz 2020, kar ju uvršča med 130 najboljših kampov v Evropi.

Kamp Aminess Maravea Camping Resort

V senci hrastov in obdan z vinogradi je ponudba kampa Aminess Maravea v celoti usmerjena k družinam, katerim je namenjena tudi starosti otrok prilagojena animacija, otroška igrala, novo urejena plaža in nov bazenski kompleks z vodnimi igrali in manjšim toboganom za najmlajše.

Ljubitelji kampiranja bodo za dopust izbrali eno od urejenih parcel in tiste v prvih vrstah imajo tudi svoj tuš in žar. Vsi sanitarni objekti so bili v zadnjih letih prenovljeni, letos pa bodo poskrbeli za še bolj pogosto čiščenje skupnih objektov.

Gostje, ki si željo še več udobja, pa bodo najeli mobilno hišico za 4 – 6 oseb, ob hišicah pa so urejeni tudi bazeni. Najnovejše so luksuzne mobilne hišice ob morju -  Amber Sea Luxury Village in barvite hišice Miramì Family Village.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, saj jim je na voljo del plaže, urejen tuš za pse in ograjen prostor za prosto tekanje. Psi so dovoljeni tudi v določenih tipih mobilnih hišic.

Kamp Aminess Maravea Camping Resort ima bogato gostinsko ponudbo z restavracijo in lokalom na sami plaži, »show cooking« restavracijo pri novih bazenih in lastno pekarno.

Kamp Aminess Sirena

Če bi radi dopust preživeli v neposredni bližini samega Novigrada in imate radi odlično senco borovcev, potem boste izbrali kamp Aminess Sirena.

Kampistom so na začetku kampa na voljo terasaste parcele pod borovci, ki nudijo odlično senco. Na koncu kampa pa je v dveh delih na voljo več sončnih parcel opremljenih z elektriko in vodo. Dva večja sanitarna objekta sta bila prenovljena lani.

Najem mobilnih hišic v kampu Aminess Sirena je zanimiv zato, ker so ob hišicah uredili manjše bazene, ki imajo dodatno ogrevano vodo na 23 - 24 stopinj.

Osrednja plaža v kampu je skalnata, na koncu kampa pa je prodnat zaliv. Na strani proti Novigradu je lepo urejena plaža s plavalnim in otroškim bazenom napolnjenim z morsko vodo. Gostom kampa je ob doplačilu na voljo tudi notranji bazen in wellness, ki je urejen v sklopu hotela Aminess Maestral.

Kamping kartica omogoča cenejše kampiranje

Kampa Aminess Maravea Camping resort in Aminess Sirena imetnikom naše kamping kartice nudita posebno ceno kampiranja:

> 20 € za 2 osebi in psa na določenih parcelah ali neparceliranem delu oz. 10% popust na ceno osebe na ostalih parcelah v terminih od odprtja kampa do 30.6. in od 1.9. do zaprtja kampa

Dodatna ugodnost v juniju je tudi pozen odhod iz kampa do 18h ure ( v primeru, da parcela ni rezervirana).

V času glavne sezone (30.6. - 1.9.) je popust 5% na ceno osebe.

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic

Mobilne hiške so letos zelo priljubljene, saj bo tudi veliko prej hotelskih gostov prišlo v hiške, ki so opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico. V kampu Aminess Maravea se lahko odločite za najem mobilne hišice tik ob morju, ob bazenu ali v bližini otroškega igrišča. Kamp Aminess Sirena pa ima mobilne hišice urejene ob manjših bazenih.

Preverite akcijske ponudbe najema mobilnih hišic s popusti tudi do 30% www.aminess-campsites.com