Ambia – osvežilci, razkužila in čistila za dom, avto in prikolico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na žalost so letos počitniška vozila malce bolj pri miru kot običajno in pogosto se v njih nabere vonj po vlagi. V podjetju Semago omogočajo nakup profesionalnih osvežilcev prostorov, čistil in razkužil Ambia. Tudi sami so lastniki počitniške prikolice in vedo, kako težko je odstraniti ta vonj ter trdovratno umazanijo, ki se čez zimo nabere na zunanji strani počitniških vozil. Za ljubitelje kampiranja ob nakupu izdelkov Ambia nudijo 20% popust.

Ambia osvežilci


V nagradni igri na naši FB strani - Avtokampi.si smo podelili dve lepi nagradi:

> osvežilec zraka z vonjem pomaranče prejme - Tanja Veber

> odstranjevalec vodnega kamna - Peter Aljaž

Čestitamo. Oba nagrajenca naj pošljeta podatke po mailu na info@avtokampi.si

Naj v vašem domu in vozilu zadiši

Osvežilci Ambia so primerni tako za avtodome kot tudi za počitniške prikolice, plovila in osebne avtomobile. Ker gre za zelo kvaliteten proizvod, ga pogosto uporabljajo tudi v gostinskih lokalih in javnih prevoznih sredstvih. Osvežilec z dodanim posebnim nevtralizatorjem odpravi neprijetne vonjave, hkrati pa omogoča prijeten vonj po npr. vaniliji, meti, jasminu, pomaranči ali limoni.

Gre za osvežilec, kateremu je dodan 60 % etanol. Tako z uporabo ob prijetnem vonju poskrbite še za dezinfekcijo površin.

Ambia čistila

Čistilo za trdovratno umazanijo

​Ambia razmaščevalec se bodo razveselili vsi, ki imajo nekaj več opravka v kuhinji in radi uporabljajo tudi žar. Gre za čistilo namenjeno najtežjim umazanijam, ki zaradi posebne formule odlično odstranjuje maščobo, saje in vosek.

Največkrat se uporablja za čiščenje kuhinjskih aparatov, korit, nap in žarov. Lahko se uporabi tudi pri čiščenju avtodoma ali prikolice, kjer se predvsem na strehi vozila čez leto nabere trdovratna umazanija.

Ambia poskrbi tudi za vodni kamen

V prodajni ponudbi Ambia je tudi odstranjevalec vodnega kamna narejen na bazi citronske kisline, ki poskrbi za podaljšanje življenjske dobe kuhinjskih pripomočkov, pip in površin v kopalnici. Učinkovito raztopi vodni kamen in mineralne usedline ter povrne sijaj.

Razkužilo površin in rok

Ambia tekoče razkužilo s 70% vsebnostjo etanola je primerno za dezinfekcijo vseh vrst trdih površin in rok, kjer hitro uniči večino virusov, bakterij, plesni in gliv. Razkužilu je dodana aroma mentola, ki nevtralizira vonj po alkoholu, razkužilu za roke pa je dodan glicerol, ki preprečuje izsuševanje kože.

Pri nakupu izdelkov Ambia uporabite kodo AC20 za 20% popust, ki velja do konca leta 2020 - www.ambia.si >>