Kateri kampi omogočajo zimski pavšal in mesečni najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika
13734 ogledov

V zadnjih dveh letih je bil v zimskih mesecih zelo priljubljen zimski pavšal in cenovno ugodnejši mesečni najem mobilnih hišic. Številni so se za mesec ali dva kar preselili ob morje, saj imajo v kampih tudi dobre internetne povezave, kar omogoča tudi delo. Preverili smo ponudbe kampov Polidor, Porto Sole, Arena Grand Kažela, Ježevac in Lavanda, ki omogočajo tudi zimski pavšal.

Vse več je »digitalnih nomadov« in upokojencev, ki zimske mesece preživijo na toplem. Na Hrvaškem imamo nekaj kampov, ki so odprti čez celo leto in omogočajo zimski pavšal na parceli ali pa mesečni najem mobilne hišice.

Zbrali smo nekaj informacij za kampe, ki so že oblikovali ponudbo zimskega kampiranja, bomo pa v nadaljevanju še dodali nove ponudbe.

Kamp Ježevac - Krk

Kamp Ježevac je urejen tik ob mestu Krk in je že nekaj let odprt tudi v zimskem času, ko omogoča akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic za 14 ali 30 dni.

V ponudbi so manjše mobilne hišice za 2 osebi in večje za 4 - 6 oseb. vse so opremljene s klimatsko napravo, ki služi tudi za ogrevanje prostora, imajo kuhinjo, eno ali dve kopalnici ter spalnici.

Cena 30 dnevnega najema mobilne hišice za 2 osebi je od 600 €, za 4 osebe pa od 760 €

Cena 14 dnevnega najema mobilne hišice za 2 osebi je od 375 €, za 4 osebe pa 450 €

Akcija velja od 1.10. do 31.3.

Rezervacija mobilnih hiši v kampu Ježevac >

Kamp Polidor – Funtana

Kamp Polidor bo tudi letos odprt čez zimo in novost, ki jo pričakujemo do konca oktobra, bo wellness center s savno, ki se ureja v prostoru stare recepcije. Kamp je od morja oddaljen 500 m, sodi pa med lepše urejene lokacije, z otroško igralnico, skupnim prostorom z žarom, v času jesenskih in novoletnih počitnic pa pripravijo tudi nekaj animacije.

Zimski kamping pavšal od 1.10.2022 do 1.4. 2023 stane 1.500 €. Omogočajo tudi mesečni pavšal po ceni 350 €. Cena vključuje 4 osebe, parcelo z elektriko in internet. Doplačilo za zimski pavšal za dodatno osebo ali psa je 130 €, v primeru mesečnega pavšala pa po ceniku. Doplača se tudi turistična taksa.

Mesečni najem (30 dni) mobilne hišice za 4 osebe v zimskem terminu stane od 780 €. Na voljo so hišice tipa Comfort ali Premium Pet Friendly, ki imajo dve spalnici, dve kopalnici, kuhinjo, dnevni prostor in teraso. Ogrevanje je urejeno preko klimatske naprave. Doplačilo dodatna oseba 10 € na dan, za psa 4 € na dan, zaključno čiščenje 35 € in taksa

Kamp Porto Sole – Vrsar

V kampu Porto Sole omogočajo zimski pavšal na parcelah, ki traja od 2.10. 2022 do 20.4. 2023.

Cena pavšala na standardni parceli z elektriko za 4 osebe je 1.500 €, na parceli Superior bliže morja pa je cena 2.000 €. Doplačilo za dodatno osebo ali psa je 130 €, doplača se tudi prijava in taksa.

Daljšega najema mobilnih hišic v kampu Porto Sole letos ne omogočajo.

Kamp Arena Grand Kažela - Medulin

Ob robu Medulina bo letos pozimi odprt kamp Arena Grand Kažela. V okolici kampa je kar nekaj kolesarskih poti, obmorska sprehajalna pot do Medulina ali Ližnjana, tudi Pula in Kamenjak sta blizu za kakšen izlet.

Akcija na daljša bivanja v terminih po 2.10.

Kamp Arena Grand Kažela ne nudi samega pavšala, ampak posebno ceno za daljša bivanja.

Nočitev za dve osebi na parceli Premium z elektriko stane 28 - 34 €. Na to ceno nudijo dodatne popuste v primeru daljšega bivanja:

- kampiranje 7 do 14 noči je 10% popust

- kampiranje 14 do 21 noči je 15% popust

- kampiranje za 21 noči ali več je 20% popust

V kampu imamo moderne mobilne hišice za 4 - 5 oseb in za bivanje min 21 noči vam omogočajo 50% popust. Akcija prične veljati 2. oktobra, cene najema mobilnih hišic s popustom pa se pričenjajo pri 43 € (odvisno od termina in lokacije hišice).

Kamp Lavanda – Pelješac

Lepo urejen kamp 2 km pred Orebićem bo tudi letos odprt čez celo zimo. Gostom nudi kar nekaj sončnih terasastih parcel in tudi mobilne hišice, ki jih lahko najamete za 14 dni ali cel mesec.

Posebne ponudbe zimskega pavšala bodo veljale v terminu od 15.11. 2022 do 1.4. 2023

> Zimski kamping pavšal za 4 osebe – cena 1.350 €.

Vključuje 4 osebe iste družine, parcelo Superior, Premium, Comfort, Standard ali Classic z elektriko, wifi, avtodom ali avto + prikolico. Doplačilo za dodatno osebo ali psa 150 €, doplača se tudi turistična taksa.

> 14 dnevni zimski najem mobilne hišice Premium za 2 osebi + 1 otrok – 450 €

> 30 dnevni zimski najem mobilne hišice Premium za 2 osebi + 1 otrok - 750 €

Doplačilo za dodatno osebo 5 € na dan in turistična taksa. Eden otrok mlajši do 12 let biva brezplačno, enako tudi en pes (majhna pasma) brez doplačila.

Datum objave
Kategorija
Statistika
13734 ogledov