Zimski mesečni najem mobilne hišice v Istri in Kvarnerju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampi ob hrvaški obali so ob pripravili posebno ponudbo dolgoročnega zimskega najema mobilnih hišic. Z njo želijo v kampe povabiti vse, ki lahko delajo od doma oz. kar iz mobilne hišice, ob tem pa bivajo v naravnem okolju ob morju.

zimski mesečni najem mobilne hišice

V krajih ob morju sedaj ni nobene gneče, tako da je izolacija že samoumevna, Ob sončnih dnevih se čez dan ogreje tudi na 15 ⁰C, številne poti ob morju pa omogočajo lepe sprehode. Gostom so na voljo tudi številne kolesarske poti ob morju.

Kampi, ki so odprti čez celo leto, so pripravili posebne ponudbe mesečnega najema mobilnih hišic za 2 ali 4 osebe. Uredite si pisarno s pogledom na morje in uživajte v varnem okolju. 

Kamp Istra Premium – Funtana

Eden najboljših kampov v Evropi je letos odprt čez celo leto in omogoča daljši najem mobilnih hišic za 14 dni ali pa celoten mesec z do 70% popusta. V kampu so tudi pozimi odprta športna igrišča, mini golf, odlična otroška igrišča, med vikendi bo potekala animacija, na voljo bo tudi restavracija in lokal. Poskrbeli so tudi za odlično internetno povezavo (200/200 Mbit/s), tako da je omogočeno "delo od doma".

Najem mobilne hišice za 14 dni - termin 6.1. - 1.3.

Cena najema hišice za 2 osebi od 350 €, mobilne hišice za 4 osebe od 400 €

Mesečni najem mobilne hišice - termin 30.9. - 31.3.

Mobilna hišica za 2 osebi cena najema od 550 €, mobilna hišica za 4 osebe pa od 650 €.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Kamp Polidor – Funtana

Odličen manjši kamp med krajema Poreč in Funtana, ki je od morja oddaljen 800m, nudi pa super udobje in številne urejene poti vse do Poreča in Vrsarja.

Mesečni najem mobilne hišice Comfort ali Premium (psi dovoljeni) v terminu od 1.10. do 31.3. stane samo 450 €. Cena velja ob min. rezervaciji 30 dni. Cena velja za 4 osebe, brezplačen wifi, fitnes, 50% popust na masaže. Doplačilo končno čiščenje in turistična taksa.

Mesečni najem mobilne hiške v Polidorju >>

Kamp Porto Sole – mesečni najem mobilne hišice že za 420 €

Odličen kamp ob robu Vrsarja letos omogoča zimski mesečni najem mobilne hišice za 4+2 osebi. Gre za moderne hiške z dvema spalnicama in dvema kopalnicam, ob kuhinji in dnevni sobi pa imajo še veliko teraso. Lokacija mobilnih hišk je v bližini recepcije, cca 150 – 200m od morja.

V kampu med božično - novoletnimi počitnicami pripravijo praznično animacijo, gostje pa lepo okrasijo kamping parcele, tako da je prijetno vzdušje.

Cena 30 dnevnega najema mobilne hišice v kampu Porto Sole v terminu od 20.10. do 1.4. (izjema je 30.12. - 3.1.) je od 420 €. Cena vključuje 30 dnevni najem za 4 osebe, bivanje psa, wifi in najem koles. Končno čiščenje se doplača 30 €, dodatno se plača tudi turistična taksa. Več o zimskem najemu mobilne hišice >>

Kamp Ježevac Premium – Krk

Odličen kamp ob robu mesta Krk prvič omogoča tudi zimsko kampiranje in najem mobilnih hišic. Te so postavljene ob morju v prvem delu kampa. Gre za zelo moderne hišice za 2, 4 ali 6 oseb (v zimski akciji so samo za 2 osebi), omogočajo tudi izredno hitro internetno povezavo (200/200 Mbit/s), tako da bo to dovolj za delo in zabavo.

Lokacija kampa omogoča odlične kolesarske ture po otoku, sprehode ob morju in vse potrebne storitve, ki jih nudi bližina mesta.

Najem mobilne hišice za 14 dni - termin 6.1. - 1.5.

Cena najema hišice za 2 osebi od 300 €, mobilne hišice za 4 osebe od 350 €

Mesečni najem mobilne hišice - termin 30.9. - 1.5.

Mobilna hišica za 2 osebi cena najema od 450 €, mobilna hišica za 4 osebe pa od 550 €.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Kamp Arena Grand Kažela - Medulin

Uživajte v ponudbi v zadnjih dveh letih prenovljenega kampa Arena Grand Kažela pri Medulinu. Odličen kamp, ki ima moderne mobilne hišice na sončnem delu kampa. Akcijska ponudba velja do 31.3. 2021.

Cena mesečnega najema je od 25 € na dan oz. 750 € za celoten mesec. Gostom omogočajo ureditev pisarne v mobilni hišici, hiter internet, priklop na Netflix (login z vašimi podatki) in iPTV storitev.

Kamp Čikat – Mali Lošinj

V kampu Čikat omogočajo mesečni zimski najem mobilne hišice po ceni že od 444 €. Izkoristite ugodnost za domačo pisarno ob morju, saj nudijo tudi odlično internetno povezavo, nudijo tudi tiskanje dokumentov na recepciji kampa.

Lokacija kampa Čikat nudi veliko sprehajalnih poti ob morju, v bližini je tudi Mali Lošinj za sprehode do mesta. Dodatno v terminu 18.12. – 3.1. posebna ponudba wellnessa v bližnjem hotelu Punta (brezplačen bazen, savne in masaže ob doplačilu z 20% popustom). Pripravili so tudi praznični program.