Zimske počitnice v Termah 3000 in Termah Ptuj - kampiranje in najem mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Termalna kampa v Termah 3000 in Termah Ptuj sta odprta čez celo leto in pripravili so ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic v času zimskih počitnic. Izkoristite akcije na Avtokampi kartico in družinske pakete, v Termah Ptuj pa nudijo tudi All inclusive paket s kopanjem in polpenzionom.

Zimske počitnice v Termah 3000 in termah Ptuj - Avtokampi.si

Bližajo se zimske počitnice, ko bodo številni odšli na sneg, zelo priljubljene pa so tudi terme, ki omogočajo kopanje v bazenih s termalno vodo in uživanje v wellness ponudbi. Številni termalni kampi so odprti čez celo leto in so zanimivi tudi za zimsko kampiranje.​

Kamp Terme 3000

Terme 3000 v Moravskih Toplicah sodijo med največje terme v Sloveniji. Kamp Terme 3000 je urejen v neposredni bližini bazenov, kjer je v sklopu notranjih bazenov odprt tudi tobogan in otroška vodna igrala. Odločite se lahko tudi za uživanje v wellness centru s savnami in masažami (doplačilo).

Gostom so na voljo urejene parcele z elektriko, ogrevane sanitarije, če pa mislite, da je za kampiranje že prehladno, pa lahko najamete tradicionalne hišice v Prekmurski vasi Ajda. Gre za apartmaje za 4 +1 osebi in depandanse za 3 + 1 osebo, ki ob spalnem delu vključujejo tudi dnevni prostor, kopalnico in teraso, v apartmajih je pa tudi kuhinja.

Žal pa v Termah 3000 ni več možen All inclusive paket kampiranja s polpenzionom.

V sklopu term so urejena športna igrišča (košarka, nogomet, odbojka) in otroško igrišče.

V počitniških terminih v Termah 3000 pripravijo nekaj animacije, lokacija pa omogoča zanimive izlete npr. do centra Murske Sobote in ogled paviljona Expano - vrata v Pomurje, za družine je zanimiv doživljajski center Vulkanija, Tropski vrt v Dobrovniku, Bukovniško jezero in razgledni stolp Vinarium nad Lendavo.

Cene zimskega kampiranja

Imetniki Avtokampi kartice lahko v terminu 3.1. - 21.3. izkoristijo akcijsko ponudbo kampiranja za 2 osebi, ki stane 27 € in vključuje parcelo z elektriko in psa, doplačilo za kopanje pa je 8 € na osebo. Dodatne osebe plačajo po ceniku kampa.

Družinski paket  za 2 odrasli osebi + 1 otrok do 12 let - velja v primeru min. 2 nočitev. V terminu 2.2. - 3.3. velja cena za paket 39 € in vključuje 2 odrasli osebi in otroka, parcelo in kopanje, elektrika na parceli pa se doplača 7 €, dodatni otroci 6 - 15 let pa imajo 30 % popust.

Kamp Terme Ptuj

Nekoliko manjše Terme Ptuj imajo tudi kamp, ki leži v bližini notranjih termalnih bazenov. Ob kamping parcelah, kjer je sedaj tudi prenovljen in ogrevan sanitarni objekt,  imajo tudi moderne mobilne hišice za 5 oseb, ki so zelo primerne za zimske počitnice, saj so hišice tudi ogrevanje in so opremljene z lastno kuhinjo in kopalnico.

Gostom so na voljo notranji bazeni Termalnega Parka, kjer so tudi savne (finske in aroma savne) in vse to je že v ceni kampiranja. Večji wellness center Primus, ki je urejen v rimskem slogu v hotelu Grand Hotelu Primus, pa nudi odlične masaže, savne in romantične kopel – za goste kampa ob doplačilu.

Gostom kampa je še vedno na voljo zelo priljubljen All inclusive paket, ki poleg kopanja vključuje tudi zajtrk in večerjo.

Lokacija Term Ptuj je zanimiva za družinsko kolesarjenje po urejeni Dravski kolesarski poti, zapeljete se lahko tudi do starega dela Ptuja, kjer se potem peš odpravite na grad in ogled muzeja. Lahko pa se z avtom odpeljete tudi na izlet do Maribora in se sprehodite po starem delu mesta.

Cena zimskega kampiranja

Imetniki Avtokampi kartice lahko tudi v Termah Ptuj v terminu 3.1. - 21.3. uživajo po posebni ceni kampiranja za 2 osebi, ki stane 27 € in vključuje parcelo z elektriko in psa, doplačilo za kopanje v bazenih pa je 8 € na osebo. Dodatne osebe plačajo po ceniku kampa.

Družinski paket  za 2 odrasli osebi + 1 otrok do 12 let - velja v primeru min. 2 nočitev. V terminu 2.2. - 3.3. velja cena za paket 39 € in vključuje 2 odrasli osebi in 1 otroka, parcelo ter kopanje, elektrika na parceli se doplača 7 €, dodatni otroci 6 - 15 let pa imajo 30 % popust.

All inclusive kampiranje s polpenzionom in kopanjem - velja v primeru min. 2 nočitev, cena v terminu 2.1. - 28.3. je 39,50 € na osebo in vključuje parcelo z elektriko, zajtrk in večerjo.

Najem mobilne hišice za do 5 oseb

Izkoristite ponudbo najema mobilne hišice z vključenimi kopalnimi kartami (2 x dnevno vstop na bazene in savne), posteljno, brisačami in zaključnim čiščenjem. Cena najema mobilne hišice za 5 oseb za zimske počitnice je od 130 € na noč.

Več o kampiranju v termalnih kampih Sava Hoteli & Resorts >>