Zaščitite vašo počitniško prikolico ali avtodom z zaščitno ponjavo iz Tyveka

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pred nekaj leti so na naše tržišče prišle posebne zaščitne ponjave, ki so se najprej uporabljale predvsem za zaščito osebnih vozil. Ponjave so narejene iz posebnega materiala imenovanega Tyvek Topcover...

Kako pred vremenskimi vplivi dobro zaščititi počitniško prikolico ali pa avtodom?

Pred nekaj leti so na naše tržišče prišle posebne zaščitne ponjave, ki so se najprej uporabljale zaščitne ponjave Tyvekpredvsem za zaščito osebnih vozil. Ponjave so narejene iz posebnega materiala imenovanega Tyvek Topcover, ki je čvrst, a ob tem tudi zelo lahek, vodotesen, a hkrati tudi paropropusten material. Tako je material Tyvek idealen za zaščito tudi vaše prikolice ali pa avtodoma, saj je odporen tudi na UV žarke, zaradi mehkega materiala pa ga boste tudi pri nizkih temperaturah preprosto zložili.

Tako so zaščitne ponjave iz materiala Tyvek namenjene za zaščito vozil v vsakem letnem času in v vseh vremenskih razmerah. Seveda je zaradi različnih mer počitniških prikolic in avtodomov potrebna posamična izdelava zaščitnih ponjav. Namestitev ponjave  je zelo preprosta, saj pokrije celotno prikolico ali avtodom, na spodnjem delu pa ima všito vrvico, ki ponjavo dodatno vpne pod karoserijo. Pri vratih je možno narediti tudi izrez in tako omogočiti vstop v prikolico ali avtodom.

Seveda pa je zaradi povsem individualne izdelave zaščitne ponjave možno narediti tudi posebne dodatke npr. vdelati okno iz prozorne plastike za potrebe solarnih celic, dodatna zaščita za rudo prikolice ali pa vetrobransko steklo itd.

Vse dodatne informacije o cenah ter potrebnih izmerah za izdelavo zaščitne ponjave dobite v Freedom centru v Celju, lahko pa jih tudi okličete na tel. št. 041 739 688.

za��itne ponjave freedom center