Izšel je vodnik Kamping & Karavaning 2024/25. Do konca maja velja 20 % popust

Datum objave
Kategorija
Statistika

Aprila je izšel 16. vodnik Kamping & Karavaning 2024/25, ki na 740 straneh tradicionalno prinaša 2 vodnika v enem: podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome ter hkrati 1.000 družinskih doživetij po Evropi in zahodni Afriki. Obiskovalci Avtokampi.si imajo pri naročilu vodnika do 31. maja kar 20 % popusta!

Z dodatkom 1.000 družinskih doživetij Evrope (na več kot 100 straneh) vodnik Kamping & Karavaning odgovarja na potrebe družin in mladih ter mladih po srcu. Zbrali so sveže podatke in številne letošnje novosti v najboljših zabaviščnih, tematskih in vodnih parkih, živalskih vrtovih in akvarijih, centrih znanosti in eksperimentov ter drugih zanimivih doživetij po Evropi.

Sam vodnik kampov in PZA-jev Evrope(ter severozahodne Afrike) je nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori ter prikolicami. Vsa besedila so v štirih jezikih (slovenskem, angleškem, nemškem in francoskem), zato je vodnik primeren tudi kot darilo vašim prijateljem - popotnikom iz tujine, ki jim bo zanimiv zlasti zaradi najbolj celovitega pregleda kampov, PZA-jev in družinske zabave na zahodnem Balkanu.

Podatki so razvrščeni po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče.

Za pokušino lahko novi kamping vodnik prelistate tukaj>>

V uvodu boste našli tudi seznam več kot 150 pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme v Sloveniji in na Hrvaškem.

Akcijska ponudba za obiskovalce Avtokampi.si

Redna cena vodnika Kamping & Karavaning 2024/25 znaša 24 €. Kupite ga lahko v knjigarnah, na Petrolu in večjih trafikah ter v kamping trgovinah Caravan Center Ljubljana in M Caravaning Šenčur.

Vodnik lahko naročite tudi po spletu na www.avtomedija.si - za naročila do 31. maja 2024 nudijo 20 % popusta s kodo AVTOKAMPI-20%, ki jo ob spletnem naročilu vpišite v polje »Sporočilo« .

Na povezavi izpolnite spletni obrazec, nato pa vam bodo poslali položnico. Po prejemu plačila boste vodnik prejeli na naslov, ki ste ga navedli v obrazcu.