Nerezine – velika noč v kampu Lopari s 3 dnevnim organiziranim pohodniškim programom

Datum objave
Kategorija
Statistika
5203 ogledov

Kampa Lopari letos odpira sezono na velikonočni petek (7.4.). Za prvi vikend so pripravili akcijske ponudbe najema mobilnih hišic in zanimiv program pohodništva, ko boste obiskali Osor, Nerezine in tudi planino Osoršćica.

Velikonočni pohodniški vikend v Nerezinah 8. – 10. april

Izkoristite toplo pomlad in za veliko noč pridite na otok Lošinj, kjer bodo v kampu Lopari – Nerezine pripravili zanimiv pohodniški program z najemom mobilne hišice Central Village Superior za 4 +1 osebo z vključenim zajtrkom.

Mobilne hišice (32 m2) so moderno opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo z vso potrebno opremo in pomivalnim strojem, dnevni prostorom ter veliko teraso.

Na velikonočno soboto bo potekal lahek ogrevalni organiziran pohod iz kampa v Osor, kjer je urejen muzej na prostem in vodič vam po posredoval marsikatero zanimivo informacijo iz bogate pomorske in trgovske zgodovine tega kraja.

Nedelja je rezerviran za pohod na Osoršćico. Po velikonočnem zajtrku bo zbor pohodnikov v sosednjem kampu Rapoča, kjer bo tudi organiziran praznični zajtrk, potem pa se bo šlo na pohod do vrha Sveti Mikula (557 m), kjer je tudi cerkvica in od koder je prekrasen pogled na celoten Lošinj, Rab, Pag, na drugo stran pa se vidi vse do Istre. Predvidena pot pohoda je slabi dve uri od kampa do vrha z vmesnim počitkom.

V ponedeljek sledi lažji pohod med suhozidi iz kampa Lopari po vznožju Osoršćice do zapuščenih krajev Veli in Mali Tržić, potem do hriba Halmac, kjer si boste ogledali stare nerezinske naselbine, nato pa spleti spust do Nerezin in vrnitev v kamp po obmorski sprehajalni poti.

Akcijska velikonočna ponudba

Cena paketa 2 nočitvi v mobilni hišici za 2 osebi z zajtrkom, organiziranim vodenjem, paketom dobrodošlice in zaključnim čiščenjem hišice je 204 €.

Doplačilo za dodatno odraslo osebo je 52 € in 16 € za otroke (3 -13 let). Omogočajo tudi doplačilo za polpenzion, doplača se še turistična taksa.

Za vse, ki vas pohodništvo ne zanima, bi pa kljub temu radi preživeli velikonočne praznike na morju, si lahko ogledate akcijsko ponudbo velikonočnega najema mobilnih hišic v kampu Lopari z do 35% popustom – cene že od 53 € na noč.

Več informacij o akcijskih ponudbah kampiranja in najema mobilnih hišic v Nerezinah > losinia.hr

Kamp Lopari - Nerezine, velikonočni pohodniški program - Avtokampi.si

Pohod Nerezine - Osorščica - Avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
5203 ogledov