Kamp Valkanela navdušuje s prenovljeno ponudbo in novimi mobilnimi hišicami

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Valkanela sodi med najbolj priljubljene kampe v Istri, letos pa so ob prenovi recepcije in parkirišča ob njej korenito prenovili ponudbo najema mobilnih hišic. Po novem imajo hišice ob morju, hišice z letno kuhinjo, hišice ob otroških igralih ...

Kamp Valkanela leži na pol poti med krajema Funtana in Vrsar s katerima je povezana z obmorsko potjo, ki je predvsem izven sezone primerna tudi za družinsko kolesarjenje, saj je pot ločena od glavne ceste.

Valkanela je zelo raznolik kamp z veliko sence in plažo, ki je kombinacija prodnatega zaliva, dveh manjših zalivov z mivko in skalnato – betoniranega dela. Pred nekaj leti so dodali še večji bazenski del s plavalnim in otroškim bazenom, bazenom s skakalnico ter animacijskim prostorom.

Kamping parcele v kampu Valkanela so prostorne in tiste ob morju imajo tudi vodo in odtok, v gornjem delu pa je še vedno na voljo manjši neparceliran del. Lepo so prenovili tudi večino sanitarnih objektov, ob nekaterih pa dodali še otroška igrala.

Izven glavne sezone nudijo posebno ceno kampiranja z Avtokampi kartico > 19 € za 2 osebi in psa na parceli Standard z elektriko. Akcija zdaj jeseni velja od 3.9. do 8.10., za parcele bliže morja velja 10% popust na ceno osebe in parcele!

Nove mobilne hišice v kampu Valkanela

V slopu prenove kampa so poskrbeli tudi za postavitev novih mobilnih hišic, ki dopolnjujejo ponudbo standardnih mobilnih hišic.

Mobilne hiške Superior View

Na novo urejenih parcelah ob morju na desni strani kampa, kjer je bil predhodno težak dostop, so postavili mobilne hiške Superior View.

Na voljo so večje hišice z dvema spalnicama za 4 – 5 oseb (33 m2) ali pa manjše hiške za pare (21 m2). Vse Superior View hišice imajo ob kuhinji, kopalnici tudi teraso s pogledom na morje in najbližji dostop do plaže.

Mobilne hišice Premium + BBQ

Na skrajnem levem delu kampa so letos postavili mobilen hišice, ki imajo ob terasi tudi letno kuhinjo, kjer boste lahko hitro pripravili jedi na žaru.

Gre za zelo prostorne mobilne hišice za 4 – 6 oseb (36 m2) z dvema spalnicama, kopalnico, kuhinjo in veliko teraso.

Mobilne hiške Forest Escape

V gornjem delu kampa je letos urejeno novo naselje mobilnih hišic, ki pa po našem mnenju sodi med najlepše med kampi na Hrvaškem.

Gre za 13 sklopov mobilnih hišic tipa Forest Escape in vsak vključuje drugačna otroška igrala npr. z maketo aviona, vesoljske ladje s toboganom, morskega psa, zip-line, gusarske ladje, krokodila, igral narejenih iz plezalnih vrvi …

Na voljo so hišice za 4 +2 osebi ( 36 m2 ) in večje hišice s tremi spalnicami za 6+1 osebi (43 m2), ki vključujejo tudi velike terase z udobno sedežno garnituro. Med hiškami so urejene poti, tako da otroci lahko nemoteno prehajajo iz enih na druga igrala.

Mobilne hišice z jacuzzijem

Za vse, ki si želijo nekaj več wellness uživanja, imajo tudi mobilne hišice za 4+2 osebi (32 m2), ki imajo na terasi hišice tudi svoj jacuzzi z ogrevano vodo. Tako si lahko natočite vodo in uživate v romantičnih trenutkih.

Mobilne hišice Premium z bazenom

Gre za hišice, ki so najbolj oddaljene od morja, zato so jim dodali še manjše bazene, da lahko otroci uživajo v vodi še pred prvo jutranjo kavico.

Na voljo sta dva tipa mobilnih hišic 32 in 35 m2 za 4 + 2 osebi z dvema spalnicama in veliko teraso, potem pa si nekaj sosednjih hišic deli bazen.

Mobilne hišice Standard in Family

Gre za klasične mobilne hišice, ki so tudi cenovno najbolj ugodne. Hišice Standard (32 m2) so z dvema spalnicama za 4 +2 osebi, hišice Family (34 m2) pa imajo tri spalnice, tako da udobno lahko prespi tudi do 6 odraslih oseb.

Več o ponudbi kampa Valkanela > www.maistra.com